OD NJIH SE I NEBO PLAŠI: Babe sa Brkovima teraju kišu

Kako najavljuje Republički hidrometereološki zavod 29. maja neće biti kiše i očekuje se lepo vreme.

Bašta je prirodno okruženje za nas Babe… a imaćemo i Brkove tako da će zabava bitidvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem”. Kiša i ne sme da pada – poručuju Babe, čuvene po hitovima “Noć bezsna”, “Ko me ter'o”, “Slanina”, “Lola”

Dodatno veselje prirediće Brkovi – zagrebački pank/folk/wellnessbend koji donosi pregršt hitova poput “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”,”Opasno se drogiram”, “Nisam ja za tebe”, “Kurvo prokleta”, “Samac”…

“Jako cijenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubivčovjek. Timbeta i Ajsa (iz Bed kopija) znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Wiklera.Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, nekičlanovi moje uže obitelji ih rado i često slušaju”, kaže pevač Brkova Šemso.

Reperi Bed kopi zahvaljujući hitovima “Ljubav ili pivo”, “Uno, due, tre”, “Idemo odma””Metalac”… već su uspešno pokorili Halu sportova, mada po sopstvenom priznanjupreferiraju nastupe u manjim klupskih prostorima i “bliski kontakt sa ljudima i smrad alkohola” – čega će u Bašti SKC-a biti napretek!