VEROVAĆETE U ČUDA: Majka vratila u život kada su spustili njenu tromesečnu bebu pored nje

"Mislim da je, na neki misteriozan način, Džordan ponovo probudio moje srce" - rekla je mlada majka koja je bila na ivici života i smrti

Nakon reanimacije, Holi je bila priključena na aparate koji su preuzeli funkcije srca i pluća, jer nije moglo da radi samostalno.

Život joj je bio ugrožen i lekari su čak hteli da predlože transplantaciju srca.

Međutim, dogodilo se čudo. Njen muž, Džejson, jednog dana je doneo njihovog tromesečnog sina Džordana i stavio ga da spava pored bolesne majke. U tom trenutku njeno srce je ponovo počelo da kuca nezavisno i podrška aparata joj više nije bila potrebna.

– Ne znam da li se dogodilo čudo, ali medicinske sestre koje su bile tu, tvrde da jeste – rekla je Holi kad se oporavila.

– Drugi kažu da je u pitanju snaga majčinske ljubavi, ali šta god da se desilo tada, Džordan je sigurno postao moj jedini razlog da se oporavim – objasnila je ona.

Bio je prvi dan Nove godine kada se Holi onesvestila kod kuće. Posle toga je otišla kod lekara, ali rekli su joj da je samo neispavana zbog brige o bebi.

Međutim, nekoliko sati kasnije završila je u bolnici i njeno srce je otkazivalo. Posle 10 dana na aparatima lekari su pozvali tim donora kako bi stavili Holi na listu za transplantaciju, iz predostrožnosti.

Kako bi joj podigli moral, lekari su dozvolili da se dovede njen tromesečni sin i da provede neko vreme pored nje. Te noći dogodilo se nešto čudesno, njeno srce je ponovo počelo da kuca nezavisno.

– Mislim da je na neki misteriozan način, Džordan ponovo probudio moje srce – Kaže Holi.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još