DREVNA JAPANSKA TERAPIJA VODOM: Produžiće život za do 20 godina

Japanska vodena terapija daje odlične rezultate kao prirodno sredstvo za tretiranje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova, srčanih problema, masnoća u krvi, bolesti bubrega, mokraćnih kanala, nervnog rastrojstva, hemeroida, bolesti očiju, menstrualnih tegoba, opšte slabosti, gubitka energije i za čišćenje organizma.

Japanska vodena terapija obavlja se na sledeći način:
Ujutro odmah posle buđenja, pre pranja zuba, potrebno je popiti 4 čaše mlake vode odnosno oko 640 ml. Nakon što popijete vodu, sledećih 45 minuta ne treba ništa drugo piti ili jesti. Posle toga nastavljate normalno sa svojim rutinama.

Terapija preporučuje i konzumiranje mlake vode tokom sva tri obroka i do 15 minuta posle, a nakon toga pauzu 2 sata od jela i dodatne vode. Terapija daje izvrsne rezultate za većinu tegoba i čišćenje organizma već nakon 30 dana korišćenja.

Preporuka je da se ovakav način konzumiranja vode usvoji kao stalno životno pravilo. Ne postoje nikakve posledice i opasnosti od ovakve terapije osim što može uzrokovati nešto učestalije mokrenje. Oni kojima je teško započeti dan sa preko pola litra vode, a posebno starijima i bolesnima preporučuje se postepeno dostizanje željene količine od 4 čaše vode ujutro.

Na mnogobrojnim forumima na internetu možete pronaći brojna svedočanstva ljudi koji su značajno popravili svoje zdravlje, energiju i fizički izgled primenom ove jednostavne terapije.

Stanovnici Japana za razliku od zapadnog sveta skoro nikada ne koriste hladnu vodu u ishrani i skloni su konzumiranju toplog čaja uz hranu.

Japanci su jedna od najzdravijih i dugovečnijih nacija na zemlji, a 2008. godine imali su registrovano preko 33.000 osoba starijih od 100 godina.

Nadlanu / izvor: stil.kurir