Ispovest očajnika: Imali smo seks 15 puta za sedam sati!

Dok neki smatraju da seksa nikad ne može da bude previše, ima onih koji se sa tim ne slažu - evo šta imaju da kažu ljudi čiji su partneri seksualni zavisnici.

- Upravo sam saznala da je moj dečko zavisnik od seksa. U proteklih 13 godina spavao je sa prostitutkama, a u vezi smo tri godine, priznala je jedna devojka.

- Zabavljam se sa seksualnim zavisnikom. Bukvalno smo imali seks 15 puta za sedam sati.

- Moj dečko je zavisan od seksa i bez obzira na to koliko se trudim da ga podržim, ne mogu više da se borim sa tim. Povređuje me to što mu nisam dovoljna, a bojim se da mu to kažem iz straha da će me napustiti, jedna je od ispovesti.

- Mrzim što moj dečko jednostavno ne može da prestane da me pipka. On je zavisan od seksa, ja ga zaista volim, ali ne znam koliko ću još moći sve to da trpim.

- Verenik mi je upravo saopštio da me vara već tri godine, ali on je zavisnik o seksu i želi to da promeni. Ne znam šta da radim, požalila se jedna od devojaka.

- Upravo sam saznala da bi moj dečko radije platio da gleda porniće onlajn, jer je seksualni zavisnik, nego da ima besplatno odnos sa mnom. Nizak udarac…

- Dečko mi je zavisan od seksa i sve to je vrlo iscrpljujuće - ne zato što često imamo odnose, već zato što konstantno brinem o tome da me možda vara.

Možda ih ima u većem broju, ali ne brinite, nisu samo muškarci zavisni od seksa…

- Da budem iskren, ne verujem svojoj ženi u potpunosti čak ni kada je okružena drugim ženama. Ona je zavisna od seksa, zna da je nikada ne bih napustio, pa je ništa ne sprečava da udovoljva svojim nagonima.

- Moja supruga je biseksualka i seksualna zavisnica. Jedino pravilo koje sam joj postavio - nema muškaraca. Kada ne može da se suzdrži, dozvoljeno joj je samo da bude sa ženama.

- Dečko mi je zavisnik od seksa i na početku naše veze to je bilo sjajno, sada postaje problem.

Još jedan muškarac požalio se na svoju suprugu, koja neprestano ima afere upravo iz ovog razloga.

Iako možda mislite da je veza sa ljudima zavisnim od seksa super jer sve "pršti od strasti", istina nije baš tako sjajna.

"Tokom cele veze znala sam da je zavisnik i sve vreme se trudim da ga podržim, ali jednostavno više nisam srećna u takvoj vezi", žali se jedna od devojaka.

Izvor: tvbest

Pogledajte još