S KIM SE ON TO DOPISUJE: Proverite da li imate razloga za ljubomoru

Odmeravanje drugih žena

Nagonski se svi mi ponekad zagledamo u nekoga ko stvarno dobro izgleda, pa tako i vaš dragi, ali to ne znači da on želi nešto s dotičnom ženom. Ako takvo ponašanje postane preterano i ako on u vašem prisustvu skida pogledom sve zgodne žene u vašoj okolini, dajte mu do znanja da vam to jako smeta.

Pakleno zgodna koleginica s posla

Posao je mesto gde se razvija najveći broj afera, pa obratite pažnju na ovu izrazito opasnu situaciju. Pre nego što mu bilo šta prigovorite, recite mu da se osećate nesigurno u vašoj vezi. Ako nakon toga bude saosećajan ili želi da vas oraspoloži, verovatno je njihov odnos samo prijateljski, a ako se previše trudi da negira bilo kakav odnos s koleginicom – možda imate razloga za brigu.

Sastanak s bivšom

Ako vaš odnos nije nimalo narušen i sve funkcioniše savršeno, možete biti opušteni. Jedino možete predložiti da umesto večere odu na ručak ili kafu. Međutim, ako vas nije nikada upoznao s njom, a raskinuli su nedavno, primećujete da mu je još uvek draga ili ga ona često zove, znakovi su da među njima nije sve gotovo.

Momačko veče u striptiz klubu

Iako kao i većina žena verovatno ne simpatizujete striptiz klubove, a pogotovo da vaš dragi ide u jedan od njih budite iskreni s njim, ali nemojte mu izričito braniti da ide na proslavu, jer možete izazvati nepotreban sukob! Dajte mu do znanja da vas ne oduševljava ta ideja. Ako vas smiruje i uverava vas da nemate razloga za brigu verujte mu, a ako se naljutio, verovatno je imao neke skrivene namere za to veče.

Misteriozna dopisivanja

Moguće je više razloga zašto se vaš dragi dopisuje s vama nepoznatim osobama, a možda i ženama: možda ste mu naporni s pitanjima ko mu stalno šalje poruke pa zato odbija da vam kaže i samo pokušava da vas izbaci iz takta, a možda je stvarno nedovoljno inteligentan pa se dopisuje s drugom u vašem prisustvu. Koji god razlog bio, razgovarajte s njim o tome!

Izlasci s prijateljicama

Ako ih i vi poznajete i često i vi izlazite zajedno s njima, verovatno nemate razloga za brigu. Međutim, ako nekoj od njih stalno priređuje neka iznenađenja, kupuje poklone ili u zadnje vreme samo s njom izlazi, dobro otvorite oči i otkrijte šta se događa!

Komentarisanje dobrog izgleda vaše prijateljice

Ako to kaže u nekoj raspravi kako ko izgleda, nemojte mu to uzeti za zlo. Ali ako to kaže bez razloga i povoda i to često ponavlja, očigledno je da mu se ona sviđa. Ali, dok god je uz vas i ne deluje u pogrešnom smeru, sve je u redu. Vi njemu možete reći da vam se sviđa njegov najbolji prijatelj i sigurno vam više neće spominjati vašu zgodnu prijateljicu.

Izvor: index.hr