NOĆNA HRONIKA U BEOGRADU: 4 udesa i 2 ubadanja

Muškarac star oko 34 godine je oko 21.55 časova na Zrenjaninskom putu zadobio ubodnu ranu nanetu najverovatnije oštrim predmetom na vratu i glavi, a prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara oko 28 godina je u udesu oko 00.40 časova u Požeškoj ulici zadobila više ortopedskih povreda, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 16 godina, prema rečima Macure, oko 01.55 časova u Ulici Patrisa Lumumbe 22 zadobio je povredu butine od šiljka ograde, koju je najverovatnije pokušao da preskoči, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, kazala je Macura.

Muškarac star oko 50 godina je u udesu oko 04.00 časa u Crnotravskoj ulici zadobio povrede glave, oka i oguljotine po grudnom košu i leđima, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara oko 40 godina je u udesu oko 23.20 časova u Ulici Milana Uzelca u Zemunu zadobila povredu glave, a prevezena je u Urgentni centar, navela je Macura.

Pešak, muškarac star oko 33 godine je oko 04.30 časova u Radničkoj ulici zadobio ortopedsku povredu, a prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 140 intervencija od kojih 24 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još