LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1. JUN: Ribe će obasipati pažnjom, a Device će imati priliku koju ne bi smele da propuste

OVAN (21.3.- 20.4.)

Prilično uznemirani nekim događajima koji vam ne idu u prilog. Moguće da smatrate da je partner previše dominantan ili da pokušava da vam nametne svoju volju. Želite da budete spremni za eventualno neke ne tako povoljne vesti i spremate neke kontra argumente ukoliko dođe do rasprave sa partnerom.

BIK (21.4.-21.5.)

Dan je povoljan za komunikaciju sa dugogodišnjim partnerom jer ste spremni da u nečemu popustite. Pokušavate da na najpraktičniji način rešite svoj ljubavni problem ili dilemu ili da pomognete partneru da prevaziđe neke svoje dileme u vezi sa nečim što vi smatrate da je relativno lako rešivo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Dobro se slažete sa osobama koje su ambiciozne i pokzaujete veliko razumevanje za njih, naročito ako ste dama Blizanci, međutim ako ste muškarac rođen u ovom zanku očekujete od partnerke da vam po mnogim pitanjima ugađa. Trudite se da nađete način kako da saznate ono što vas interesuje kada je u pitanju jedan Rak.

RAK ( 22.6.-22.7.)

Tranzit Meseca u fazi punjenja odgovara vam ako ste u vezi sa vodenim ili zemljanim znakom ali ako ste u vezi sa Strelcem, Lavom ili Vodoijom, danas možete biti neprijatno iznenaženi njihovom preterano burnom reakcijom na nešto što ćete im reći. Pokušajte da izbegnet raspravu sa vatrenim znakom.

LAV ( 23.7.- 22.8.)

Očekujete nečiji poziv i prilično ste uznemireni jer se ništa na tom polju ne dešava. Nemojte se truditi da nametnete Ovnu ili Škorpiji neko svoje viđenje situacije koja se tiče oboje jer će doći verovatno do rasprave. Venera na pragu vašeg znaka donosi u vaš život jednu Vagu ili nekog Bika sa kojima niste uvek imali sjajan odnos.

DEVICA (23.8. – 22.9.).

Ne bi trebalo da propustite priliku koja će vam se ukazati da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag a koga površno poznajete. Budite raspoloženi u društvu osobe rođene u vatrenom znaku.Kkada je u pitanju veza sa osobom koja je možda previše zauzeta na poslu, vi ćete najverovatnije pokazati za nju razumevanje.

VAGA (23.9.-22.10.)

Trudite se da dobijete u vremenu pre nego što se odlučite šta ćete da radite kada je u pitanju odnos sa nekim ko vam pomalo dosađuje ili vam smeta svojim prisustvom negde gde ne biste želeli da tu osobu viđate. Prilično vam je komplikovana ljubavna situacija jer ste s jedne strane veoma tolerantni ali i prilično preosetljivi.

ŠKORPIJA ( 23.10- 21.11.)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi brojne komenatare na vaš računa ali vi na to ne obraćate pažnju. Voltie da izazivate okolinu i da se ponašate kako vama odgovara. Moguće da ste na pravu jedne strastvene ljubavi sa strancem koja bi mogl da vam donese još veće interesovanje okoline za vaš privatan život.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

Niste sigurni kako da se postavite prema nekom ko je već više puta pokuašvao da sa vama uspostavi komunikaciju na njegovom tj. njenom nivou. Nešto vas intrigira kada je u pitanju osoba koja vam se dopada ali s druge strane ne želite ni čemu da popustite ili taktizirate na način koji vašem partneru smeta.

JARAC ( 22.12.-19.1.)

Očekujete da vam se javi neko s kim ste se više puta viđali,moguće povremeno ili ste imali odreženih simpatija prema osobi koja vas je izneverila. Dobro se slažete sa jednim Rakom ili Bikom ali biste se rado prepustili emocijama i prema jednoj Vodoliji sa kojom međutim nikada niste uspeli da uspostavite komunikaciju kakvu ste želeli.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Veoma ste romantični što nije baš karakteristika vašeg znaka ali vi se trudite da budete ipak prema nekom izuzetno predusretljivi, pažljivi i verovatno ste veoma zaljubljeni. Imate način kako da saznate ono što vas interesuje ali strepite da biste se možda i razočarali ako biste bili upućeni u sve poslovne tajne vašeg partnera.

RIBE ( 20.2.- 20.3.).

Imate način kako da se opravdate u očima nekog koga ste možda i nehotice povredili nečim a da toga u tom momentu niste ni bili sveni. Verujete da ćete lako naći zajednički jezik sa jednim Lavom mada vam se udvaraju i Rak i Škorpija. Imate uspeha kod suprotnog pola ali vi verovatno nemate mnogo vremena za privatan život.

Nadlanu / izvor: astrozenit

Pogledajte još