DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUN: Kakav vas dan očekuje

OVAN (21.3.- 20.4.)

Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i uvereni ste da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija ili u poslu sa strancima. Dobijate ponudu od Raka ili Blizanaca.. Dobro se slažete sa nekom Vodolijiom.

BIK (21.4.- 21.5)

Dan je pogodan za kreativne i nventivne tipove vašeg znaka ako se već bavite poslom koji vam odgovara. Najverovatnije ćete dobiti poziv da odete na službeni put a ako se već nalazite na službenom putu biće vam prijatno. Moguć je susret sa neki ko živi u nekoj zapadnoevropskoj zemlji. Pokušajte da se dogovorite sa Blizancima ili Strelcem oko nekih bitnih pitanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka jer možete biti pod lošim uticajem nekog drugog Blizanca ili Device. Nemojte ulaziti u rasprave sa Ovnom niti sa Rakom.. Ponuda za sardnju sa Strelcem biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.

RAK (22.6. – 22.7.)

Budite oprezni u saradnji sa onima koji vole da vam nameću svoju volju. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci. Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Bikom ili Ribama.

LAV (23.7.- 22.8.)

Podozrivi ste s razlogom jer vam tranzit Merkura ni malo ne odgovara i čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Pun Mesec u Strelcu odgovara kreativnim osobama koje dobro znaju šta žele.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Pasivan stav donosi probleme jer vas mogu 'nadigrati' oni koji su lošiji od vas u svako pogledu. Rak i Strelac uspevaju da vas ubede u nešto što vama u stvari odgovara.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Preterana ambicija ne donosi vam ništa dobro a pun Mesec u Strelcu i dalje vas čini svesnim svojih potencijala ali u marketinškog smislu sebi ne činite ništa dobro ako budete previše insistirali na nečemu što ni sami niste sigurni da li je za vas najbolje rešenje. Čekate da neko kaže nešto lepo vama i u vašu korist.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Potrebni su vam pouzdani, dugogodišnji saradnici, iskusniji od vas. Prija vam društvo nekog drugog Lava.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Pun Mesec u vašem znaku može onima koji su rođeni sredinom znaka dati potreban elan da bi mogli da sprovedu svoje planove u delo. Imate način kako da rešite dilemu u vezi sa poslom koji zahteva od vas smisao za timski rad.Možete imati problema u komunikaciji sa Ovnom, Blizancima i Devicom.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Situacija u biznisu nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Rakom ili Jarcem. Nemate gotovo ni u koga poverenja ni u Bika ni u Devicu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Neko će želeti da se sa vama sretne i vi ćete mu izaći u susret. Pun Mesec u Strelcu donosi nove susrete i poznanstva sa onima koji su vam veoma dragi kao saradnici.Mogli biste napraviti dobar dogovor sa nekim vatrenim znakom po pitanju posla koji bi mogao da vam donese popularnost.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Pun Mesec u Strelcu reflektuje se na vaš segment posla i što više aranžmana imate sa inostranstvom to su veće vaše ambicije. Mnogi vas podržavaju i vi ćete biti spremni da napravite dobar tim saradnika. Moguće nepovoljan razvoje situacije koja se odnosi na nekretnine.

Nadlanu / izvor: Conopljanews

Pogledajte još