DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUN: Kakav vas dan očekuje

OVAN (21.3.- 20.4.)

Naporan dan jer sebi postavljate velike ciljeve a imate mnogo nezavršenog posla. Povoljan dan za rešavanje praktičnih problema. Verujete da možete da se adaptirate ne neke nove uslove rada i da će vam to poći za rukom uz pomoć jednog Bika, Lava ili Riba. Imate podršku osoba prisutnih u javnosti. Dobićete vest od jednog Ovna koji će želeti da se sa vama sretnu da bi dobili koristan savet.

BIK (21.4.- 21.5)

Preteran rad ma kako bili motivisani ili inspirisani nekim svojim unutrašnjim potrebama ne donosi vam mnogo satisfakcije. Trudite se da na najbolji nači rešite probleme ali to nije moguče. Osoba na koje se možete osloniti su dugogodišnji saradnici.Moguće da će vas neko provocirati po pitanjima na koja verovatno nemate odgovor.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Sjajne šanse u radu sa strancima ali i dosta nerviranja. Mnogo toga se ne odvija kako ste želeli ali vi ne posustajtete.Verujete da možete da postignete mnogo više nego drugi. Ako spadate u one koji su prilično svojeglavi, nemojte insistirati na nemogućem.Entuzijam je vaša glavna pokretačka snaga.

RAK (22.6. – 22.7.)

Jedan Bik, Ovan ili Lav pokušavaju da vas nagovore na nešto što vam nikako ne odgovara.Moguće daćete probati da nekim drugim stilom ili stavom, ponašanjem, pridobijete naklonost osobe do čijeg vam je mišljenja stalo. Sa članom porodice ne uspevate da nađete zajednički jezik jer je svojeglav.Mogući su nove poslovne šanse koje ćete umeti da prepoznate i da iskoristite.

LAV (23.7.- 22.8.)

Dobre kolege podstiču vaše ambicije. Očekujete da vas podrži neko koga dobro poznajete i ko bi mogao da vas protežira. Bićete u prilici da se dogovorite sa Jarcem ili sa jednim Bikom ili Lavom oko posla koji bi mogao da vam donese uspeh u sportu, medijima ili umetnosti. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa onima za koje znate da su u pravu.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ne odustajete od svojih planova ma šta vam ko pričao. Već duže vreme pokušavate da ubedite nekog drugog Ovna da treba da bude prema vama daleko otvoreniji. Možete da budete uspešni ako ste taktični i ako se prihvatite novih obaveza, naročito ako za to imate veliku podršku pretpostavljenog. Želite da se dogovorite sa jednim Strelcem oko novog posla i verovatno će vam poći za rukom da dobijete dobru šansu za rad sa strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Velike ambicije čine vas spremnim da se upustite u neke nove poslove o kojima niste ni razmišljali. Komunikativni ste i spremni da se upustite u nove poslove, naročito sa onima koji su spremni da rizikuju, da uđu u nove projekte i da vam se pridruže u poslu koji smatrate zanimljivim. Možete dobiti ponudu o kojoj ste sanjali, nešto izuzetno atraktivno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Uz Bika i Devicu stičete popularnost i predstavnici vašeg znaka će biti u stanju da reše mnoge probleme zahvaljujući pronicljivosti. Mnogi od vas mogu biti uključeni u neki veliki projekat koji će vam omogućiti da vaši talneti dođu do izražaja. Pokušajte da se adaptirate na nove uslove rada koji nisu tako loši, naprotiv, moguć je premeštaj na novo radno mesto.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Ne želite da vas bilo ko procenjuje na osnovu nekih površnih zaključaka i mišljenja. Svesni ste svojih kapaciteta.Prijatelji podstiču vašu ambiciju koja bazira na realnim osnovama i da se maksimalno angažujete na nečemu što bi moglo da vam donese nove šanse za napredovanje. U okviru poslovnih susreta predstoji vam neko novo poznanstvo ili obnova saradnje sa nekim s kim ste nekada bili veoma bliski.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Ukoliko ste u poslovnoj vezi sa Blizancima, danas je moguća manja rasprava koja će se verovatno dobro završiti iako dugo radite zajedno, moguće je proširenje poslova..Vrlo lako ćete naći kompromisno rešenje ako budete spremni da mu u nečemu popustite. Dobijate vest od Raka.Osećate se spremnim da uđete u poslovnu kombinaciju sa nekim ko živi u inostranstvu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Dobri saveti osoba koje se razumeju u finansije su vam od velike koristi i uspevate da se maksimalno posvetite nečemu što će vam predložiti Vaga koja se dobro razume u vaš posao.Ako se bavite umetnošću, istrajnost je crta koja dolazi do punog izražaja. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je više puta nagoveštavao da bi voleo da radi sa vama.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Osećate se spremnim da prihvatite dodatni posao koji bi mogao da bude za vas odskočna daska i koji bi mogli da vam se vrlo brzo isplati. Trudite se da udovoljite svima, nalazite se pri ruci kolegama, dobar ste organizator i veoma realni kada je u pitanju mogućnost napredovanja.Nastavite posao sa Bikom ili Vagom. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa onima koji vam uvek kontriraju.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još