Kolarov u Beogradu pazi trudnu ljubavnicu: Kristina hoće da se porodi u Italiji

- Početkom prošle nedelje, Aleksandar je došao u Beograd kako bi se video sa Kristinom, ali i da bi se odmorio pred pripreme koje ima sa našom reprezentacijom. Čim je stigao u Srbiju, posetio je ljubavnicu kako bi video kako se ona oseća, s obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće. Njih dvoje su se našli u iznajmljenom stanu, gde su se do sada stalno viđali - ističe izvor blizak fudbaleru.

Sve vreme su pričali o tome kako Kristina planira da održava trudnoću i gde želi da se porodi. Ona hoće da to bude u Italiji, ali još ima vremena da se odluči. Aleksandar će do kraja ove nedelje biti u Beogradu - kaže izvor.

Iako je došao u Srbiju kako bi provodio vreme sa Kristinom, njih dvoje su bili razdvojeni proteklog vikenda. Naime, ona je otputovala u Hrvatsku kako bi prisustvovala venčanju svojih prijatelja, a čim se vrati u Srbiju, ponovo će vreme provoditi sa fudbalerom.
Kolarov pravo iz Srbije odlazi u Austriju, gde će naša reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu - zaključuje izvor blizak fudbaleru.

Podsećanja radi, Aleksandar i Kristina poslednjih sedam godina imaju tajnu ljubavnu vezu koja je u javnost dospela onog trenutka kada fudbaler nije želeo da kreatorka rodi dete. Inače, on je u braku osam godina i ima dvoje dece, a njegova godišnja zarada iznosi skoro šest miliona evra.

Izvor: Alo

Pogledajte još