Reperi, spremite se: Gazda Paja i Sick Touch osvajaju Vračar

U petak, 5. juna, sa početkom u 20 časova, u koncertnoj sali Božidarca nastupiće Sick Touch, Psihoaktiv trip, DJANS, Gazda Paja, Black Ring Crew, Lekr aka Code LTDFM Music uz podršku DJ Godlfinger & DJ Djera Bg Vertigo.

Sick Touch za sobom ima izrazito veliki broj pesama, spotova, nastupa, gostovanja... U planu grupe jeste da se proširi obim hip-hop dešavanja u Srbiji, i da se skrene pažnja javnosti na ovu muziku, što od 2006. godine uspešno i rade! Posebnu pažnju javnosti skrenuli su 2009. godine kada su snimili pesmu ,,Srce na teren'', koja je dobila titulu nezvanične himne fudbalske reprezentacije Srbije.

DJANS čine nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa (Vojke i DJ Bratburazcartebra a.k.a Goldfinger). Mešavina različitih ritmova poput dancehall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono sto karakteriše ovaj duo. Duhoviti i ironični tekstovi daju ovoj grupi veoma karakterističan i lako prepoznatljiv stil.

Gazda Paja, Black Ring Crew, Lekr aka Code LTDFM Music su odlično poznati poštovaocima hip-hop kulture, koji ih u velikom broju prate na svim nastupima.Karte su 400 dinara.


Pogledajte još