Više nećete ispuštati piće iz ruku: Šokantan video pokazuje koliko je lako ubaciti drogu za SILOVANJE DEVOJCI U PIĆE!

Verovatno niko tokom izlaska ni ne pomišlja da stalno kontroliše svoju čašu ili da gleda kako se piće toči pred njim .

YouTuber JoeySalads želi nam pokazati koliko grešimo, a naše neznanje o takvim drogama moglo bi nas skupo koštati. Ubacivanje droge u piće zapravo je puno jednostavnije nego što iko od nas misli, tvrdi Džoi, koji je to i dokazao ovim videom.

"Silovanja na sastancima su veliki problem u našem društvu, a ja želim pokazati koliko je lako drogirati devojku", poručio je Džoi na početku videa.

Otišao je u restoran, seo do žrtve koja nema pojma kakvi su njegovi planovi, a potom je iskoristio trenutak nepažnje i ubacio joj drogu u piće. Ona u tom trenutku nije ni slutila šta joj se nalazi u čaši.

To nije uspeo da uradi samo jednom nego čak tri puta, a ni jedna od devojaka nije znala šta se dogodilo dok nije gledala čašu. Džoi zapravo nije ubacio ništa opasno u piće svojih žrtava, no želeo je pokazati da to može. I to bez problema, dok ga baš niko ne gleda.

Ovaj video jasan je podsetnik da je silovanje nakon drogiranja vrlo realna pretnja, ma koliko mi mislili suprotno. Džoi je pozvao sve koji su pogledali video da ga podele dalje.

"Jedno deljenje može spasiti nečiji život", poručio je Džoi.

Nadlanu

Pogledajte još