KAKVI STE U KREVETU: Šta vaša omiljena frizura govori o vama

Pročitajte ove dragocene savete:

1. Konjski rep
Iako mnoge žene izgledaju kao "nevine školarke", one koje nose repić iznenađujuće su "vruće" među čaršavima. Pomeranje kose sa očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako što ćete zapaliti nekoliko sveća i usporiti akciju pre seksa i tokom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri pre vatrene kulminacije!

2. Uvek besprekorno očešljana i sređena
Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu, a partneru retko dopuštate da preuzme inicijativu.

Ako uvek imate kontrolu, to može da vas spreči da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči - i prepustite mu se!

3. Divlja i raspuštena
To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema sa odlaskom u krevet, a i "poslužićete" se kad god vam za to dođe želja.

Volite da vam prolazi prstima kroz kosu? To često znači da biste želeli to isto da uradite svom partneru. Dakle, dirajte ga gde god želite - on će vam vratiti istom merom!

Nadlanu / izvor: stil.kurir

Pogledajte još