Sea Dance nastavlja da obara nove rekorde

Na više od mesec dana od zvaničnog otvaranja festivalskih kapija na Jazu, jednoj od najlepših plaža na Jadranu, duplo više gostiju je obezbedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine! Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa preko 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posetioci iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Severne i Južne Amerike. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije, a u Budvu dolazi i veliki broj gostiju iz svih zemalja regiona.

Tokom jučerašnjeg dana, u Crnoj Gori počela je prodaja dnevnih ulaznica za festival, a za manje od 24 sata, prvi kontigent ulaznica po poklon ceni sa 50 odsto popusta u odnosu na redovnu, je rasprodat.

U duhu ovogodišnje proslave nagrade za Najbolji evropski festival, nastavlja se akcija i od danas se u prodaji može naći novi, veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svetskih elektronskih sastava The Prodigy, sada iznosi 2.990 dinara, dok je cena za ostale dane pojedinačno 2.390 dinara.

Pogledajte još