Noć u Beogradu: Četiri sudara i 10 povređenih

Tri osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 03.50, na mostu "Gazela", rekla je Macura.

Muškarac star oko 29 godina zadobio je istegnuće vrata i potres mozga, a druga dva muškarca, od kojih je jedan star oko 29, a drugi oko 35 godina, imali su istegnuće vrata, istakla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Četiri osobe su povređene u udesu oko 23.20 u Ulici Lazara Trifunovića na Zvezdari, kazala je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 30 godina zadobila je povrede glave, slabinskog dela kičme i oba kolena i istegnuće vrata, a devojčica uzrasta oko 14 godina žalila se na bol u vratu, rekla je Macura.

Devojka stara oko 22 godine zadobila je povredu skočnog zgloba i bol u vratu, a muškarac star oko 52 godine imao je povrede grudnog koša i glave i istegnuće vrata, navela je Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar.

Dve osobe su povređene u udesu oko 04.20 u Šangajskoj ulici u Batajnici, kazala je Macura.

Muškarac star oko 38 godina zadobio je povredu tela, a žena stara oko 43 godine imala je otok i modricu na čelu, oguljotine grudnog koša, povrede nadlaktice i podlaktice i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu oko 23 časa na uglu ulica Ičkove i Kneza Višeslava mladić star oko 21 godinu zadobio je povrede grudnog koša, podlaktice, potkolenice i šake, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 107 intervencija od kojih 20 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala adekvatno odevanje, uzimanje tečnosti i vitamina, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.

Nadlanu / izvor: b92

Pogledajte još