DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN: Šta vas danas očekuje

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mesec i Pluton u Jarcu donose dosta problema ambicioznim Ovnovima. Najradije biste nekom namtnuli svoje mšljenje bez pogovora a ovako morate da taktizirate. Slab Merkur vas čini pomalo nesmotrenim pomalo nestrpljivim. Odnosi sa osobama koje se nalaze na položaju mogu biti prilično naporni. Ne ulazite u rasprave koje vam ne donose ništa dobro.

BIK (21.4.- 21.5)

U večernjim satima Mesec u konjukciji sa Plutonom donosi neke nove mogućnosti na pofesionalnom planu. Nemojte biti previše uzdržani u ispoljavanju svojih ideja ali ni previše strogi u osudi drugih. Preterano osetljivo reagujete na sve što se oko vas dešava, posebno u sferi kolegijalnih odnosa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova.Ostavljate utisak osobe koja je okupirana samo sobom.Imate velike želje ali nikako da počnu da se ostvaruju.

RAK (22.6. – 22.7.)

Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se u večernjim satima dogovoirite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu.Osećat potrebu za kontriranjem a znate da vam se to ne isplati.

LAV (23.7.- 22.8.)

Mesec u kasnim večernjim satima u astrološkoj kući partnerskih odnosa donosi neki nov momenat u vaš život. Morate se odlučiti na koju ćete stranu i sa kim ćete raditi. Neko pokušava da utiče na vaše stavove ali ste vi nepokolebljivi i teško vas je ubediti da grešite.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Mesec i Pluton u Jarcu u znaku ambicije mogli bi vam doneti mnogo toga novog na poslovnom planu ali je potrebno da napravite dobar plan rada. I dalje ste okupirani razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Ovan ili neka Vodolija. Nemojte se baviti poslovima koji vam ne donose dobi.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ne uspevate da organizujete svoj život kako biste želeli jer stalno iskrsavaju neki novi momenti i neki problemi koje morate da rešavate.Imate veliku podršku jednog Jarca, Škorpije i Bika a Vodolija i Ovan vas pomalo iritiraju. Razmislite o predlogu koji ćete dobiti u večernjim satima.Ne ulazite u raspravu sa onima koji vas često iritiraju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Pluton, vladalac vašeg znaka nije baš u sjajnoj poziciji u Jarcu i još u napetom aspektu sa Uranom i u konjukciji sa Mesecom može doneti probleme u domu ili rodbinskim odnosima sa jednom Vodolijom. Postavljate se autoritativno i svesni ste da rešenje mnogih problema zavisi od vaše odlučnosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Želite da dominirate na nekom skupu ali se to može okrenuti protiv vas jer vas mogu doživeti kao nametljivu osobu. Nemojte se previše opterećivati nečim što vam neće doneti satisfkacju i nemojte izbegavati društvo prijtaelja koji vas kritikuju jer to rade za vaše dobro. Moguć susret sa Ovnom ili Blizancima.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Spremni ste da razmislite o predlogu koji ste dobili od jednog Raka, Bika ili Lava. Otvoreni ste za nove kontakte, spremni da promenite stav po nekom bitnom pitanju ako vas uvere da grešite. Čuvajte se spletki koje vam mogu napraviti oni koji vas ne shataju na pravi način. Pomalo ste se distancirali od ljudi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Prenaglašeno astrološko polje posla i doma nagoveštava mogućnst proširenja saradnje sa onima na koje niste računali a koji će vam se sami javiti sa idejom o dobro plaćenom poslu. Ne budite nepoverljivi, mnogo toga bi moglo da krene nabolje. Ipak, sačekajte sa odlukama, tranzit Mesca vam ne odgovara, sumnjičavi ste.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Mesec u konjukciji sa Plutonom donosi neku novu energiju, ozbiljnost ali i veliku dozu podozrivosti prema saradnicima koji se nisu pokazali u najboljem izdanju. Spremni ste da mnogo toga preuzmete na sebe i da ne dozvolite nikome da vam se meša u odluke. Dobijate priliku da vodite razgovor u četiri oka sa jednim Rakom.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još