PANIKA: Šešelj gori od temperature, a odbija da ide u bolnicu

Zdravstveno stanje lidera SRS Vojislava Šešelja i dalje je veoma loše, ali on odbija da ode u bolnicu. Prema rečima njegovih saradnika, u stranku neće dolaziti do ponedeljka, a otkazao je sva TV gostovanja.

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović izjavio je da je Šešelj u noći između srede i četvrtka imao zdravstvenih problema.

- Imao je visoku temperaturu, bio je veoma iscrpljen i zvučao je veoma loše. Čitavu noć pored njega su bili lekari iz tima doktora Milovana Bojića. Odbio je da ide na lečenje u bolnicu iako je to Bojić zahtevao. Neće do ponedeljka dolaziti u stranku, niti će gostovati na televizijama. Kakvo će mu stanje dalje biti ostaje da se vidi - rekao je Šarović.

Predstavnik Vlade Saša Obradović ukazao je SB UN na predugo trajanje postupaka pred Tribunalom s obzirom na zdravstveno stanje optuženih i zatražio da se taj postupak što pre okonča. Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc očekuje da će prvostepene presude Šešelju i Radovanu Karadžiću biti izrečene do kraja godine. Šešelj nije odgovarao na naše pozive.

Izvor; Kurir

Pogledajte još