SRPSKA ZASTAVA, APLAUZI I OVACIJE: "One Republic" oduševio Beograd!

U okviru turneje "Native", momcima iz benda "One Republic" sinoćna stanica bila je beogradska Kombank Arena.

Oko 21 sat pojavili su se na bini iza velike bele zavese, iza koje su otpevali numeru "Light it up", pri čijim poslednjim taktovima je zavesa pala, a Arenom su se prolomili vrisci i aplauzi kojima ih je publika oduševljeno pozdravila.

Zatim je usledio čuveni hit "Secrets", pa "All the right moves", nakon čega je frontmen benda Rajan Teder i zvanično pozdravio publiku - naravno na srpskom.

"Dobro veče!" A zatim je nastavio na engleskom: "Kako se osećate? Hajde da se dobro zabavimo! Ovo je jedan od najlepših gradova koje smo videli".

Hitovi su se nizali jedan za drugim, a Rajan je dobar deo koncerta proveo u fan pit delu, što je naišlo na opšte oduševljenje publike iz prvih redova.

Na par trenutaka je čak odmenio kamermana, snimajući publiku, a zatim je "pozajmio" telefon i od jednog od fanova.

Tokom izvođenja pesme "Good life" na videobimu su se smenjivali kadrovi Beograda, i snimci članova benda tokom posete Srbiji, a na kraju klipa video bim je prekrila srpska zastava, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

(old_image)

Rajan se više puta zahvalio publici, ponovo na srpskom, vičući "Hvala!"

Oduševljenje je kulminiralo već sa prvim taktovima najčuvenijeg hita ovog američkog benda - "Counting stars", a publika je pevala u glas od prve do poslednje reči.

Nakon neizostavnog bisa, koncert je završen pesmom "If I lose myself", uz vatromet konfeta, a Rajan nije propustio priliku da se još jednom u ime benda zahvali srpskoj publici:

"Hvala vam! Hvala Srbijo! Pevali smo po celom svetu, u preko 60 zemalja, ali nigde nismo videli toliko lepe ljude kao ovde. Ideš ulicom i samo pomisliš - Kako je moguće da su svi tako lepi? Doći ćemo ponovo, sa novim pesmama. Hvala Beograde, vidimo se ponovo!"

Jedan od najpopularnijih pop-rok bendova priuštio je dva sata odlične zabave i dobrog zvuka, a publika je zadovoljna napustila Kombank Arenu.

"One Republic" ni na društvenim mrežama nije krio oduševljenje našom zemljom, pa su to podelili i sa svojim pratiocima na Tviteru i Instagramu.

6th June 2015 - Kombank Arena - Belgrade, Serbia #NativeTour

A photo posted by onerepublic (@onerepublic) on

J.K.

Pogledajte još