JAO, POGREŠNA RUPA: 12 seks neprijatnosti koje se dešavaju SVIMA

1. Udaranje glavom, kolenom, laktom

Strastveno se ljubite, valjate se po krevetu, pokušavate da se okrenete da vi budete gore i jedno od vas počne da vrišti od bola. Bilo da su vam nastradala rebra, nos ili oko, bol definitivno kvari ugođaj. No, nemojte se predati.

2. Čudni 'mokri' zvukovi

Vrući ste, znojavi, i odjednom vaša koža počne da proizvodi onaj glupi zvuk mljackanja i/ili stvaranja vakuuma. Nikad vam se to nije dogodilo? Zalepite se jedno za drugo i kad se odvojite zvuči poput još nekih neprijatnih zvukova. Jako je smešno, trebaće vam nekoliko trenutaka da prestanete da se smejete.

3. Problemi oko brushaltera

Bez obzira na to koliko puta su ga već otkopčavali, muškarci nikako da shvate taj komplikovani mehanizam. Kakav pojas nevinosti, brus je sasvim dovoljan! Ponudite da ćete to da uradite same, ali ne na način da se vaš partner oseća nesposobno. I ne živcirajte se - tek će to pokvariti ugođaj.

4. Gasovi

Ustručavanje da ne ispustite gas je jedna stvar. Zadržavanje gasoa dok ste usred seksa sasvim je nešto drugo. A on se čudi zašto ne možete da se opustite...

5. Grčevi

Usred fantastičnog seksa jedno od vas počne neartikulirano da vrišti i skače po sobi. Da, grčevi. Izdaja mišića zaista boli.

6. Pogrešna 'rupa'

Vi ga pitate šta radi, on se čudi vašem pitanju. Onda vama nije jasno da li je glup ili je gad. Na kraju ispadne da je došlo do zabune jer ste oboje jako vlažni i mrak je.

7. Igra "lovca"

Super je kada je seks tako strastven da bez reči menjate poze, ali zna da se dogodi da vi mislite jedno, a vaš partner nešto sasvim treće pa se lovite po krevetu dok ne puknete i ne pitate 'šta u stvari hoćeš?!'.

8. Cepanje kondoma

Stavljanje kondoma želite da obavite što pre, a brzina znači nepažnju. I onda morate da tražite drugi, nervozni ste...

9. Piški vam se

Možete to ignorisati do neke granice, ali vrlo brzo počinjete da mislite samo na to hoćete li izdržati do vrhunca ili je bolje da obavite 'time-out' i otrčite u wc. Opuštenost - nula.

10. Kada penis ispadne

I napravi onaj zvuk koji proizvedemo kada stavimo prst u usta i glumimo zvuk otvaranja šampanjca. Zanemarite zvuk, vratite ga unutra i nastavite.

11. Ne znate gde je 'ispalio'

S vlažnom maramicom u ruci tražite spermu po kosi, krevetu, zidu...

12. Znate TAČNO gde je 'ispalio'

U vaše oko. I peče.

Izvor: hot.net.hr

Pogledajte još