CRNA NOĆ U BG-U: Muškarac u komi prevezen u Urgentni

Četiri osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 21.50 časova na putu za Pazovu na ulazu u Batajnicu, rekla je Macura.

Muškarac star oko 40 godina zadobio je povredu glave i potres mozga, a žena stara oko 39 godina i dve muške osobe stare oko 34 godine zadobili su istegnuće vrata, istakla je Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar. Dve osobe su povređene u udesu oko 01.55 časova na Ostružničkom mostu u smeru ka Dobanovcima, kazala je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 57 godina bio je bez svesti, u komi i prevezen je u Urgentni centar, a muškarac star oko 50 godina je zadobio povrede glave, ramena i kuka i istegnuće vrata, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 97 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i osobe sa malignitetima, precizirala je Macura. Portparol Hitne pomoći je savetovala boravak u hladovini, nošenje adekvatne odeće i obuće i boce sa vodom i zaštitu glave, očiju i kože od sunca.

Izvor; Kurir

Pogledajte još