Ispovest Kristine Fenjsaroši: Četiri dana nisam znala gde sam

U sredu ujutro sam krenula na posao. Kako nisam imala para za prevoz, odlučila sam da idem pešice. Na putu do hotela u kojem sam radila mi je pozlilo. Bila sam totalno dezorijentisana, a kad sam se osvestila, shvatila sam da sam u bolnici - kaže za Kurir Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente, koja je 3. juna nestala u Londonu.

Kristina je ostala bez dokumenata, pa se zato odužila potraga za njom.

- Čim sam došla svesti, tražila sam telefon da razgovaram s roditeljima, ali to tad nije bilo moguće jer mi je bilo veoma loše. Zato sam se javila tek posle nekoliko dana - nastavlja Kristina.

* HOĆU KUĆI ŠTO PRE

Ona kaže da su joj dani u bolnici delovali kao večnost.

- Bila sam veoma tužna, porodica mi je mnogo nedostajala. Danima pre nestanka sam se osećala loše. Nikad se nisam odvajala od roditelja i mlađe sestre, za koju sam vezana - ispričala nam je Kristina. Ona dodaje da sad zna koliko je uplašila porodicu, ali i srpsku javnost.

- Nije mi bila namera da sve ovako isprepadam. Jedva čekam da se vratim kući - kaže Kristina. Ona dodaje da joj trenutno najveću radost pričinjava viđanje s prijateljima.

- Mnogo mi znači njihova podrška. Kad pomislim šta je sve moglo da se dogodi, shvatam da sam dobro prošla - ispričala nam je Kristina.

* PROBLEMI NA POSLU

Ona kaže da je u hotelu u kojem je radila imala problema.

- U početku je sve bilo dobro, ali sam prošle nedelje imala problem sa nekim radnicima. Bila sam nezadovoljna jer su mi za tri nedelje rada platili samo 32 funte i ostala sam bez para - navodi naša sagovornica.

Katarinina porodica jedva čeka da se ona vrati.

- Samo da je otac Robert što pre dovede kući. O svemu ćemo razgovarati kad se vrati. Neka samo što pre dođe da je zagrlim i izljubim - kaže Kristinina majka Timea.

Bojan Farago, Kristinin momak, izjavio je da se s njom čuo zahvaljujući Igoru Juriću, ocu ubijene Tijane. Igor se aktivno uključio u potragu za Kristinom i dostavio mu naziv bolnice i telefonski broj:

- Kristina mi je rekla da nije povređena i da je dobro. Međutim, zvučala mi je konfuzno i izgubljeno - rekao je Bojan.

Izvor: Kurir

Pogledajte još