Nedeljni horoskop: Ovnovi kreću u osvajačke pohode, a Jarčevi bi mogli da prevare partnera

OVAN

Posao - Veoma ste angažovani na svim poljima. Blizanci vam odgovaraju za službena putovanja i prezentaciju, a jedan Rak će vam pomoći da rešite problem sa nekretninama. Krajem ovog perioda uspećete da vratite stari posao, ali prethodno ćete morati da rešite neke probleme. Budite pažljiviji u saobraćaju, pogotovo ukoliko zbog posla često putujete.

Ljubav - Puni ste osvajačke energije i željni ljubavi. Predstavnici znaka koji su imali teške veze najzad će uspeti da se oslobode starih emocija. Idealni ljubavni partneri su Vaga, Blizanci ili Devica. Ne ulazite u vezu sa Rakom.

Zdravlje - Dobro se osećate.

BIK

Posao - Podređeni ste u odnosu na saradnike. Moraćete da radite više, ukoliko želite da se izborite za poslove koje ste zamislili. Ovih dana bićete okupirani rešavanjem papirologije, računa i raznih dokumenta. Zahvaljujući posredovanju Strelca, Vodolije ili Blizanaca uspećete da oostvarite saradnju sa inostranstvom.

Ljubav - Zbog obostranog nerazumevanja, veza sa partnerom je na ivici opstanka. Ipak, uz više tolerancije i pomoć jednog prijatelja možda uspete da popravite odnos. Period je povoljan za slobodne pripadnike znaka.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao - Odlična nedelja, tokom koje ćete uspeti da ostvarite gotovo sve što zamislite. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadeset saradnika. Početkom perioda očekujte priliv novca, a od 11. juna uspećete da ugovorite nekoliko poslova sa inostranstvom. Saradnja sa Bikom ili Jarcem može vam pomoći da stabilizujete posao kojim se bavite.

Ljubav - Otvoreni ste za ljubav i puni emocija, a krajem perioda upoznaćete osobu sa kojom ćete ući u strasnu vezu. Od jednog Lava, sa kojim već dugo komunicirate, očekuje vas iznenađenje. Većina predstavnika znaka koja je u braku priželjkuje promene.

Zdravlje - Čuvajte gornje ekstremitete.

RAK

Posao - Imate podršku saradnika u znaku Raka, Jarca ili Lava. Uspešna saradnja sa inostranim kompanijama. Ukoliko ste dama Rak, najbolje je da sarađujete sa ženama u znaku Riba, Device ili Jarca. Od njih ćete dobiti dobre ideje i finansijsku pomoć.

Ljubav - Ovo je početak raščišćavanja odnosa sa partnerom, ali vaša agonija završiće se tek u drugoj polovini juna. Posle psihičke napetosti i pritiska da moraju po svaku cenu da imaju nekog pored sebe, slobodni Rakovi doživeće velike promene. Od 10. juna većinu predstavnika znaka očekuju lepi trenuci sa Lavom, Bikom, Ribom ili Škorpijom.

Zdravlje - Stomačne tegobe i pojačana nervoza.

LAV

Posao - Uradili ste dobar posao i sada očekujete rezultate. Komunikacija sa saradnicima je odlična, pogotovo sa jednim Ovnom. Tokom juna često ćete putovati u inostranstvo, zbog posla. Saradnja sa Škorpijom ili Strelcem omogućiće vam nove kontakte sa inostranstvom.

Ljubav - Okruženi ste brojnim udvaračima, a jedna Vaga uporno vas vreba i prati, jer želi po svaku cenu da vas osvoji. Predstavnike znaka koji su u braku, krajem perioda očekuje iznenadna poseta, odnosno postoji mogućnost da se pojavi stara ljubav ili paralelna veza.

Zdravlje - Problemi sa zglobovima i kostima.

DEVICA

Posao - Komunikacija sa saradnicima je krenula nabolje, a najveću podršku pružiće vam jedan Bik. Sredinom perioda uspećete da ugovorite dobar posao. Device koje se bave administracijom i komunikacijama trebalo bi da budu oprezne u saradnji sa Rakovima, Ribama i Škorpijama. Do sredine juna bićete zatrpani raznim poslovima, što vam neće smetati, jer volite takav ritam.

Ljubav - Imate udvarače o kojima drugi mogu samo da sanjaju. Najviše vam prija društvo Škorpije, Vodolije ili Vage. Device koje su u braku osećaju prezasićenost i traže nova uzbuđenja.

Zdravlje - Oscilacije krvnog pritiska.

VAGA

Posao - U ovom periodu najviše ćete sarađivati sa osobama koje rade u inostranstvu. Sredina nedelje biće posebno dinamična, ukoliko planirate putovanje ili saradnju sa drugim državama. Uspešne poslovne projekte možete da ostvarite ako sarađujete sa Ovnom, Jarcem ili Strelcem. Najviše uspeha imaće Vage koje se bave kozmetikom ili prodajom suvenira.

Ljubav - Uvek je lep osećaj kada imate zajedničku ideju za zabavu sa voljenom osobom. Predstavnici znaka koji su u braku biće prilično napeti, jer će im partner prirediti ljubomornu scenu.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao - Dobra nedelja za Škorpije koje žele da putuju ili pokreću posao koji je vezan za zabavu, sport, muziku ili umetnost. Da biste prevazišli neke poslovne probleme potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa saradnicima. Ovih dana očekujte priliv novca, koji će vam pomoći da rešite makar deo finansijskih problema.

Ljubav - Većina predstavnika znaka trebalo bi da pronađe način kako da se oslobodi dosade. Mnoge Škorpije provodiće više vremena van kuće, a najviše će im prijati društvo Vage, Ovna ili Bika. Krajem perioda očekuje vas susret sa mnogo emocija.

Zdravlje - Manje tegobe sa žlezdama.

STRELAC

Posao - Period je povoljan za pokretanje poslova u turizmu ili ugostiteljstvu. Saradnja sa Škorpijom ili Vagom može doneti uvećanje prihoda i stabilizaciju finansijske situacije. Oni koji se bave turizmom neka obrate pažnju na papire u drugoj polovini nedelje.

Ljubav - Pravi ste zavodnik i mnogi "luduju" za vama, bez obzira da li ste dama ili muškarac. Period je izuzetno povoljan za slobodne Strelce. Predstavnici znaka koji su u braku, posle dužeg perioda nesuglasica, uspeće da stabilizuju odnos sa partnerom.

Zdravlje - Problemi sa nogama i kukovima.

JARAC

Posao - Da biste u poslu bili uspešni najvažnije je da imate dobru organizaciju, proverenu ekipu saradnika, ali i da budete okrenuti svojim idejama. Ukoliko želite da promenite posao, najbolji period je kraj juna. Imaćete nekoliko primamljivih ponuda, pa ćete biti u dilemi koju da prihvatite. Poslušajte savet prijatelja, ali ne zanemarujte ni glas svog srca.

Ljubav - Verovatno ćete uživati u ljubavi sa osobom koja nije slobodna, baš kao ni vi. Slobodne predstavnike znaka očekuje udvaranje jednog Strelca ili Vage. U ovom periodu najpotrebnije vam je druženje. Preterano ste zatvoreni.

Zdravlje - Grlo i disajni putevi su osetljivi.

VODOLIJA

Posao - Veoma ste vezani za osobe s posla i ne bi vam odgovaralo da radite sa novim saradnicima. Već dugo očekuje novac, nažalost, moraćete da budete strpljivi sve do 12. juna. Saradnja sa Lavom ili Škorpijom mogla bi da obezbedi dobre poslove, a samim tim i uvećanje prihoda.

Ljubav - Ukoliko ste izabrali da budete sami niste pogrešili, jer vaša prava priroda "naginje" samoći. Ali, krajem nedelje upoznaćete zanimljivu osobu, Ribu ili Strelca, sa kojom ćete verovatno ući u vezu. Vodolije koje su u braku maksimalno se trude da ga sačuvaju, jer su nesuglasice sa partnerom velike.

Zdravlje - Mislite pozitivnije, jer će vas manje mučiti pritisak.

RIBE

Posao - Da biste započeli projekat koji već dugo planirate, potrebno je da prethodno završite neke poslove, a za to vam je neophodan novac koji, nažalost, u ovom trenutku nemate. Verovatno ćete sarađivati sa Vodolijom ili jednom uticajnom Škorpijom.

Ljubav - Krajem perioda upoznaćete osobu sa kojom ćete ostvariti lepu vezu. Ribe koje su u braku mučiće hirovitost i nerazumevanje partnera, ali, sve će se srediti krajem perioda.

Zdravlje - Zbog virusa, uradite određene analize.

Pogledajte još