DRAMA NA LABUDOVOM BRDU: Otkriveno zašto je četvrti put htela da skoči sa zgrade

Ljiljana ne želi da se iseli iz stana koji je njen sin navodno prodao, pa je satima sedela na ivici terase, dok je unutra bila njena trogodišnja unuka Anđela. Drama na Labudovom brdu okončana je oko 16.30 časova, kad se Ljiljana vratila u stan.

* POTEGLA I NOŽ

Ljiljana Vasić je oko 11 časova izašla na terasu, sela na ivicu i zapretila da će skočiti.

- Pregovarački tim MUP je sa terase komšijskog stana pokušavao da urazumi ženu. U nekom trenutku Ljiljana je potegla kuhinjski nož i pretila da će se izbosti. Vikala je: „Ne dam svoj stan mafiji! Pustite me!“ - pričaju okupljene komšije.

Kako saznajemo, razlog pokušaja samoubistva su neraščišćeni odnosi u vezi sa stanom u kojem Ljiljana živi sa snajom Anitom i unukom Anđelom.

- Ljiljanin sin Petar, koji je u zatvoru, potpisao je ugovor kojim je omogućio prodaju stana. Kao vlasnik se sada pojavljuje Zoran Ćirković, koji već nekoliko godina pokušava da se useli - kažu komšije i dodaju:

- Ovo je četvrti put da pokušava da skoči. Prvi put još 2011, a poslednji pre mesec dana. Neka pravi dramu, nek radi šta hoće, samo da naša deca više ne gledaju ovaj cirkus.

* PALA NA TRAMBULINU

Komšije porodice Vasić tvrde da je Ljiljana u nekoliko navrata mogla da nastrada.

- Kad je drugi put pokušala da skoči, pala je na trambulinu ispred zgrade. Prošlog puta se okliznula, ali uspela je da se zadrži - kažu stanari.

Kurir je juče stupio u kontakt sa Anitom, Ljiljaninom snajom.

- Ljiljana je u lošem stanju. Ušla sam u stan i pokušavam da je malo smirim. Ne znamo šta će biti sa našim stanom i molimo se da se ovaj pakao već jednom okonča - ispričala je Anita.

Posle drame koja je trajala četiri sata, policija, vatrogasci i Hitna pomoć su se povukli. Kad je videla da više nema nikoga ispred zgrade, Ljiljana je ušla u stan.

Komšiluk navikao na ovakve scene... Drama se dešavala na 9. spratu zgrade u Ulici 11. krajiške divizije

Komšiluk navikao na ovakve scene... Drama se dešavala na 9. spratu zgrade u Ulici 11. krajiške divizije

* SIN NIJE ZNAO ŠTA POTPISUJE

Bojan Dobrojević, advokat Ljiljane Vasić, juče se bio ispred stana svoje klijentkinje.

- Njen sin Petar je prevaren, bio je ubeđen da potpisuje hipoteku, a zapravo je potpisao kupoprodajni ugovor. Porodica Vasić već godinama prolazi kroz ovu torturu - rekao nam je Dobrojević.

Izvor: Kurir

Pogledajte još