Možda te voli, ali zbog ovih 5 gluposti će RASKINUTI SA TOBOM!

Nije problem u tebi, u meni je. Svi smo ovo barem jednom čuli u životu. No, kad muškarac ovo kaže, najčešće misli na jednu od sledećih pet stavki.

1. Seks nije ništa posebno

Ponekad je u pitanju obostrano razočarenje. Sjajno se slažete, a onda odete u spavaću sobu i sva magija nestane. Kad oboje to primete, uglavnom se mirno rastanu i ostanu prijatelji.

Međutim, ponekada seks nije sjajan samo jednoj osobi. Mnogim muškarcima je mnogo lakše da jednostavno pobegnu nego da pokušaju da reše probleme u spavaćoj sobi.

2. Nisi mu dovoljna

Čak i ako je seks apsolutno savršenstvo, muškarci imaju problem "zelenijih pašnjaka", misle da mogu bolje. Ili drugačije. Ili bilo koga. To sve može biti osnov za raskid.

Zašto muškarci misle ovako je apsolutna tajna.

3. Ovisnik o flertu

On želi da "opraši" što više cvetova u svom životu, da proba sve što mu život pruža, ili možda samo želi da oseti nalet adrenalina kada flertuje sa nepoznatim devojkama.

U pitanju može da bude problem sa samopouzdanjem. Ovakav raskid će se verovatno završiti pozivom u 2 ujutro tokom kojeg će plakati jer je shvatio kakavu je grešku napravio. Uživajte u njegovim suzama, a možete i da mu se slatko nasmejete, niko vam neće zameriti.

4. Ne sviđaš se njegovim prijateljima

Neki momci zavise od mišljenja svojih prijatelja. Neće pozvati devojku na sastanak ako mu ortak ne odobri, a svakako neće biti sa tobom ako mu najbolji drug kaže da si iritantna/zahtevna ili da je čuo o tebi svašta. Takve tipove zaobiđi u širokom krugu.

5. Ne sviđaš se njegovoj mami

Njegovi drugovi će otvoreno reći da im se ne sviđaš, dok će mama da ti se osmehuje i zove te "pile", sve dok ti ne zabode nož u leđa tokom ručka.

"Stefane videla sam onu Milenu što si bio sa njom pet godina. Baš se prolepšala, i ima sjajan posao, i nedostaješ joj, zamisli, čak mi je dala i broj."

Nemojte skočiti gospođi mami za vrat na ovakve reči. Ako ti je dovoljno stalo do momka, možeš da ga preotmeš od mame. A možda je njena moć prejaka, u tom slučaju ga batali i prepusti mamici koja će ga maziti do starosti...

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još