HOROSKOP ZA 10. JUN: Rakovi manje trošite, Vodolije dobijaju važan poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako budete želeli da se sretnete sa Jarcem ili Rakom moraćete da taktizirate i da se drugačije postavite nego do sada. Ma koliko da je pouzdan i da vam je odan kao prijatelj ili kao vaša „bolja“ polovina, isuviše je opterećen svojim problemima da bi imao dovoljno vremena za vas.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ne bi trebalo da se previše iscrpljujete u kupovinama ni odlaskom na mesta gde je velika gužva. Pazite da se ne povredite ako se bavite sportom. Niste načisto šta jedan Ovan ili Jarac misle o vama. Dobro se slažete sa Lavom ili Vagom. Imate potrebu za razumevanjem od strane Jarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Kao i uvek u ovo doba godine ne znate za sebe od posla ali nekako izdržavate. Mnogi od vas još uvek ne znaju šta žele i ponašaju se kao da imaju dovoljno vremena da postignu šta žele, naročito ako se radi o studentima. Mnogi vas zovu i zamaraju svojim problemima jer im to dopuštate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Astrološko polje karijere je prilično opterećeno jer nemilice trošite ili nikako da uskladite potrebe sa onim sa čime raspoložete, Veoma ste plemeniti i spremni da drugima izađete u susret, ma o kome da se radi, moguće prijateljima i rođacima. Želite da budete sa svima u dobrim odnosima a znate da to nije moguće.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Rođaci su vam u priličnoj meri seli zavrat i pokušavaju da vam nametnu svoje želje. Neko će vam se naći pri ruci u vezi sa vrlo važnom odlukom ili sa odlaskom na put u vezi sa kojim se kolebate. Ne odustajete od svojih ličnih želja, ma o čemu da se radi.Imate veliku potrebu za razumevanjem od bliskih rođaka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

U vašem domu je prilična tenzija jer ne uspevate da se rasteretite nekih poseta koje vas zamaraju. Dobijate ponude sa više strana u vezi sa nekim mogućim poslovima a vi o tome ne želite ni da razmišljate, imate potrebu za mirom a svi vam ga remete.Trebalo bi da regulišete pitanje nekih dugova. Jedan Rak i Ovan vam nešto duguju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Prilično ste nezadovoljni svim i svačim, posebno ako ste u zrelim godinama, svojim saradnicima koji su neopuzdani. Neko će uspeti da vas oraspoloži jer će vam pritrćati u pomoć poslednji minut kada se tome ne nadate. Dobijate novac na koji niste računali. Moguće su povoljne vesti iz inostranstva od osoba koje su veoma uspešne.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da budete u toku događaja i da budete o svemu obavešteni. Veza sa osobom koja nosi bilo koju vrstu uniforme, može biti za vas ono na šta ste dugo čekali ili pomoć koja može biti za vas zbog nečega vrlo značajna. Osećate veliku tenziju i niste spremni na neke ustupke koji bi vam bili više nego mudar potez.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate se premorenim i najradije biste se opustili i ne biste nigde išli čak ni na važan poslovni sastanak, ali nije isključeno da ste negde van grada u obavezama do guše. Ako se pri tom bavite sportom, pazite se moguće povrede, naročito potkolenice.Ako se bavite sportom očekujete uspeh.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pokušavate da budete što je moguće praktičniji. Pazite da se negde ne okliznete ili ne povredite jer aspekti planeta govore u prilog mogućoj žurbi zbog koje možete biti skloni samopovređivanju. Pazite kako rukujete oštrim predmetima.Danas dan posvetite sređivanju privatnih problema.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobici slede iz inostranstva ili preko osoba koje rade za strane firme. Bićete raspoloženi i spremni da se prihvatite nekog novog posla čak i u poslednji minut jer će vas neko zamoliti za uslugu. Vaša plemenitost dolazi do izražaja u radu sa vatrenim znacima. Dobijate poziv od jednog Ovna ili Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Novac trošite nemilice. Uopšte ne znate na šta vam odlazi osim na neke sitnice za poklone, a moguće je da ćete napraviti i veći trošak ako ste negde na putu. Većina predstavnika vašeg znaka voli da putuje ali su mogući problemi bilo da idete kolima ili avionom naročito u zemlje nemačkog jezičkog područja. Mogući novi poslovi.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još