SATANISTI VREBAJU: Gde se okupljaju i kako ih prepoznati

U srcu Beograda, u zgradi koja reprezentuje u najlepšem svetlu našu kulturu još od kneza Mihaila, svako veče oko 19,30 okupljaju se čudni ljudi koji upražnjavaju spriritualne seanse.

Neobično obučeni u kostime iz davnih dana igraju i skaču za šta su kasnije, na kraju seanse, nagrađeni aplauzima hipnostisane mase koja je zavedena lažnim obećanjima o duhovnom iskupljenju.   

(old_image)

Slične manifestacije satanističkih obreda primećene su i u Svetogorskoj ulici, Ulici kralja Milana i na platou kod Bajlonijeve pijace.

Sumnjive aktivnosti zabeležene su i na Studentskom trgu. I to ne treba da čudi, jer lovci na duše svoje žrtve traže među mladima, pretežno studentskom populacijom, koja mora proći parkom na putu ka svojim visokoškolskim ustanovama. O njihovim satanističkim korenima najbolje svedoči njihova odeća. Pristojno obučeni, žene u svečane haljine, a muškarci u odela, okupljaju se oko 20 sati kako bi tobože slušali muziku u Beogradskoj filharmoniji ili u Kolarčevoj zadužbini, što je samo paravan za slanje telepatskih signala i kontrolisanje uma putem klasične muzike.

(old_image)

Zahvaljujući savesnim građanima pravoslavne vere, koji su svesni opasnosti koja preti celom srpskom rodu, dobili smo fotografiju okorelih satanista okupljenih u satanističkim centrima koje se zovu galerije. Njihov uticaj ne treba potceniti, iako nam je, hvala dragom Bogu, zahvaljujući mudroj kulturnoj politici državnog vrha, većina muzeja zatvorena. Na spiritualnim seansama dive se lažnim bogovima izloženim na bele zidove.

(old_image)

Poznato je da je najlakše manipulisati najmlađima, tim, čistim dušama. Zato satanisti preko svojih najlukavijih izaslanika pokušavaju da zavedu našu decu. Na fotografiji koju vam prezentujemo vidi se jasno model po kojem funkcionišu. Šalju u vrtiće, na prvi pogled bi se reklo simpatičnog i pričljivog čoveka, a zapravo veštog manipulatora, koji ima samo jedan cilj: zavesti našu decu.

(old_image)

Pogledajte još