ŠOKANTNO: Maca nauljila KRASTAVAC i obavila posao

Maca je detaljno opisala kako je do toga došlo, kao i da joj je Gastoz pomogao time što joj je dao kondom.
Naime, Macu su optužili da nasrće na muškarce u kući, kao i da je laka devojka, željna seksa, a kako bi dokazala da je zapravo čedna, objasnila je da je u kući suzbila svoj seksualni nagon.

– Ja da sam laka devojka, do sada bih već u krevetu sa nekim bila. Tri, četiri meseca apstinencije je mnogo, ali ja sam to izdržala, meni smoki ne treba. Danas mi je bilo baš teško i bila sam nervozna, ipak nije lako bez seksa, pa sam počela po kući da tražim čime ću da se zadovoljim. Otvorila sam frižider i našla sam najveći krastavac, koji sam nauljila dobro i krenula ka WC-u – pričala je Maca bez pardona, dok su ukućani ćutali i gledali je u čudu.

– Kad sam krenula da to odradim, Gastoz me je video i pitao šta radim. Ja sam mu lepo objasnila da moram da se samozadovoljim i da sam nauljila krastavac, a on mi je rekao da ima kondom i dao mi ga je. Ja sam otišla u WC, odradila sam to lepo i odmah mi je laknulo. Neću ja sa bilo kim, nisam ja laka. Ja se fino sama zadovoljim i gotovo – zaključila je Maca.
Macina izjava gotovo da je ostavila bez teksta sve prisutne, međutim, Gastoz je prvi reagovao i počeo ironično da tapše Maci.
– Bravo, Maco, bravo. Evo, vidite, to je ta vaša omiljena bolesnica – rekao je Gastoz, a Zorica Marković se nadovezala:
– Koliko se sećam, rekli ste da ovaj rijaliti gledaju osobe svih doba, od sedam do 77 godina. Pa ima li smisla da ovakve stvari slušaju mladi, a kamoli starije žene? Ovo je strašno – rekla je Zorica. Toma je skočio u Macinu odbranu i počeo da pravda njene postupke, zbog čega su ga svi učesnici okarakterisali kao ulizicu koja se šlepa uz favorite.

Nadlanu / izvor: opera - 17

Pogledajte još