BOLESNO: Prebili mladića i prisiljavali ga na oralni seks

On je otet kada je u školskom dvorištu igrao basket sa drugarima. Tri starija momka su zaustavila crveni „opel“, izvadila šipke i noževe, pretukla ga i stavila u gepek. Vozili su ga do Pivarskog parka, gde je počela prava tortura.

Batinanje, prisiljavanje na oralni seks i uriniranje po njemu trajali su satima. Izbacili su ga posle ponoći stotinak metara od kuće u naselju Beloševac, gde živi sa majkom i dve sestre.

Pozvao je u pomoć porodicu koja ga je odvela u bolnicu, ali su se i tamo pojavili nasilnici koji su im pretili.

Kako je  izjavila majka nastradalog učenika, njen sin se ne seća svega šta se događalo jer je dobio teške batine.

- Modar je po licu i telu. Od stresa ne može ni da priča. Ne mogu da verujem da se sve ovo desilo zbog neke devojke, zbog ljubomore. Koliko znam, ta devojka se požalila svome bratu da joj je moj sin pretio, da joj je stavljao nož pod grlo. A on to nikada nije radio, jer žene poštuje, živi sa nama u kući, sa majkom i dve sestre - priča majka pretučenog dečaka.

Njihovu kuću i dalje obezbeđuje kragujevačka policija.

- Šta su mu sve radili, to je stravično. Terali su ga da ih oralno zadovoljava, bilo je njih desetak u tom parku. Kada nije hteo, onda su ga tukli, i na kraju svi zajedno urinirali po njegovom licu. Da li su to normalni ljudi, pitam se... - kaže majka prebijenog dečaka, koji je posle torture zbrinut u Kliničkom centru.

Međutim, i tamo su nastavljene pretnje.

Dok je maloletni Đ. M. bio na pregledu na Odeljenju neurohirurgije, došao je nepoznati mladić i poručio porodici i prebijenom dečaku da im je „bolje da povuku krivičnu prijavu jer će u suprotnom mnogo gore da prođe“.

- Taj momak, kojeg ne poznajem, ima oko 25 godina, ali je bio drzak, bezobrazan. Rekao je da će i ako neko bude uhapšen ostati bar 50 drugih koji će da se osvete celoj porodici. Odmah sam pozvala policiju da prijavim pretnje. Čula sam da su već i priveli neke ljude, ali da li je neko uhapšen, to ne znam - kaže majka dečaka.

U kragujevačkoj policiji su rekli da se „radi na privođenju ljudi koji su umešani u protivpravno lišavanje slobode maloletnika“ i da su „uglavnom identifikovana lica koja su to radila“.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još