Prekinute dve utakmice čačanske seoske lige

ČAČAK, 26. oktobra 2009. (Beta) - Dve fudbalske utakmice čačanske seoske lige prekinute su zbog nasilničkog ponašanja igrača prema sudijama, a protiv dvojice fudbalera podnete su krivične prijave, dok je jedan zadržan u zatvoru, saopštila je čačanska policija.

Prekinute su utakmice između Slatine iz istoimenog sela i Spartaka iz Trnave, kao i utakmica između Poleta iz Ljubića i Orlovca iz Mrčajevaca.

Krivične prijave podnete su protiv dvojice igrača Spartaka Milana K. (26) iz sela Trnava i igrača Orlovca Branimira Š. (27), zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, jer su nezadovoljni odlukama sudija fizički nasrnuli na njih.

Na stadionu seoskog kluba Slatina, četiri igrača gostujućeg tima iz Trnave, Milan K. (26), Jovica V. (32), Draško S. (32), svi iz Trnave, kao i Boban M. (39) iz Čačaka, fizički su nasrnuli na sudiju kada je dosudio penal u korist domaće ekipe.

Oni su saslušani u policijskoj stanici, a protiv Milana K. određena je mera policijskog zadržavanaja od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanja službenog lica.

Pogledajte još