HOROSKOP ZA 12. JUN: Bik dobija dobre vesti, Rakovi pod velikim stresom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ulazak Meseca u večernjim satima u Bika moglo bi biti za one koji su rođeni krajem znaka povoljan momenat jer bi mogli završiti neki posao mnogo lakše nego što ste pretpostavljali. Najverovatnije ćete naći rešenje za problem sa kojim ste suočeni, uz pomoć jedne Vodolije, Vage ili Raka. Možete očekivati pozive sa više strana, naročito u vezi sa poslom u prekookeanskim zemaljama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Sunce Mars i Merkur u vašoj astrološkoj kući posla reflektuju se na vaše poslove povoljno samo ako znate šta hoćete. U tom slućaju i situacija koja izgleda nedovoljno jasna ili prilično naporna može se lako rešiti. Imate način kako da izađete iz ćorsokaka u koji ste sami zapali zbog svoje svojeglavosti.Direktan hod Merkura donosi neke povoljne vesti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ovo je za mnoge predstavnike vašeg znaka naporan dan ako imate mnogo obaveza a niste u stanju da ih sve ispunite ili niste motivisani za rad. Trudite se da budete u toku svega što se dešava na poslu ali vam je najvažnije da nametnete drugima svoje stavove čak i oko nekih nebitnih stvari.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pod velikim ste stresom jer je Merkur krenuo direktnim hodom preko vaše astrološke kuće tajnih neprijatelja i ako ste dama Rak verovatno se oslanjate na Blizance, Devicu ili Vodoliju. Imate priliku da se istaknete u umetnosti.Želite da budete sigurni da se na pravom putu kada je u pitanju izbor projekta na kome ćete raditi.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mesec,na kraju Ovna i početku Bika onosi mogućnost nalaženja rešenja za vaš status na poslu ali morate biti skromni ili se bar prikazati takvim. Oni koji odlučuju o vašem statusu imaju o vama već formirano mišljenje.Direktan hod Merkura počinje da se pozitivno odražava na predstavnike vašeg znaka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Želite da istrajete u poslu koji zahteva veliku koncentraciju i veliku odlučnost. Uporni ste i na privatnom i na poslovnom planu. Ako se bavite privatnim poslom, mogli biste dobiti ponudu o kojoj ste maštali. Mnogima imponuje vaša energičnost a vi ste u stvari samo veoma praktični i spremni da radite na ostvarenju svojih ciljeva.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Jedan od interesantnijih dana, posebno za one koji su spremni da naporno rade a imaju jasnu ideju o tome šta bi želeli. Trudite se da budete u toku događaja i da se postavite kako treba prema onima koji od vas očekuju pomoć. Moguća je izvanredna, neočekivana ponuda od saradnika iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Želite da se dogovorite oko novog posla sa nekim ko je mnogo uporniji ili inventivniji od vas i ko je spreman da vas podrži u vašoj ideji ali vi ste nezavisno od svega, pomalo sumnjičavi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Očekujete poziv od Vage, Raka ili Ovna, možda i od Vodolije. Trudite se da budete fer prema onima koji vam izgledaju nepouzdani ili koji se pomalo poigravaju sa vama. Niste načisto kako da se postavite prema Lavu koji je veoma tvrdoglav po nekom bitnom pitanju koje se tiče oboje. Moguća neočekivana vest o novcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašena astrološka polja neprijatelja čine vas podozrivim i veoma intuitivnim. Mars će ući u večernjim satima u Bika i mogao bi doneti onima koji se bave umetnošću uspeh i popularnost. Verujete da ćete dobiti priliku da se istaknete u poslu koji podrazumeva kontakt sa javnošću. Moguća povoljna vest od Vodolije ili Blizanaca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Jedan od povoljnijih dana ako ste direktni, aktivni i istovremeno veoma praktični. Možete očekivati poziv od osoba koje su veoma aktivne u društvu ili politici i verovatno će vam dati na znanje da treba da se drugačije postavite prema onima koji vam čine uslugu, ma o kojoj vrsti usluge da je reč.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate način kako da se izvučete iz jedne prilično neprijatne situacije ako budete dovoljno mudri ili ako budete spremni da se prilagodite onim okolnostima koje vam ne idu u prilog. Dobićete vest od jednog Raka ili nekog Lava a tiče se mogućnosti da se sretnete sa veoma važnom osobom koja bi mogla da vam reši problem uz izvesne ustupke.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još