ZAPALITE SPAVAĆU SOBU: 8 seks poza koje će vas dovesti do ludila

1. "Most"

Neka vaš partner legne na leđa, a vi sedite njega ali okrenuti leđima njegovom licu, i uzdignite se rukama kao da radite "most". Rukama i stopalima se podupirite i podižite gore-dole. Partner će na ovaj način imati jedan novi, interesantan pogled na vaše telo. Druga varijanta ove poze je da se okrenete licem ka njemu.

2. Uspinjanje

Oboje kleknite jednom nogom, dok ćete drugu podići i savijenu u kolenu ukrstiti sa partnerovom. Prilikom ove poze možete da razmenjujete strasne poljupce i zagrljaje što će doprinet intimnijem odnosu. Takođe, možete odrediti jačinu penetracije spuštanjem i podizanjem. Druga varijanta ove poze je da jedno do vas dvoje legne na leđa, savijete noge u kolenu, a stopala naslonite na zid.

3. Seksi makaze

Lezite na leđa, a vaš partner neka leži pored vas na boku. Prebacite desnu nogu preko njegovog kuka, a on neka svoju levu nogu stavi među vaše međunožje i na taj način penetrira u vas. Ova poza je idealna ako ste umorni, je ne zahteva mnogo napora.

4. Ivica ekstaze

Sedite na ivicu niskog kauča ili fotelje sa nogama savijenim u kolenima. Neka on klekne ispred vas. On kontroliše situaciju, a ova poza je i odlična kada želite malo da izađete iz spavaće sobe.

5. Sa loptom

Lezite na leđa preko velike lopte za vežbanje, a partner neka se jednstavno prostre preko vas. On kleči na podu, dok su vama nogu savijene pod uglom od 90 stepeni. Ruke možete držati na podu, ali i na njegovoj zadnjici na primer.

6. Ljuljajući seks

Vrlo je jednostavno - neka on sedne u stolicu za ljuljanje a vi mu sedite u krilo. Bićete u seksualnom zanosu - i bukvalno.

7. "Uramljeni"

Još jedna poza za spretne. Neka se on leđima nasloni na štok od vrata, sa savijenim nogama u kolenima, kao da je u sedećem položaju. Vi ga opkoračite nogama, leđima okrenuti ka njemu, tako da vam torzo pada preko njegovih nogu a vagina vam "seda" tačno na njegov penis. Ova poza je i vrlo erotična.

8. "Prekrivač"

Namestite se u misionarsku pozu, ali vi podignite jednu nogu dok on leži preko vas. Oni malo razgibaniji mogu da isprobaju i stajaću varijantu ove poze.

Priredila: J.K.

Pogledajte još