DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Saznajte šta vas danas očekuje

OVAN (21.3.- 20.4.)

Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim ko vam je odavno bio veoma drag a moguće da niste imali priliku da se duže vreme sretnete. Budite spremni da otvorite dušu pred osobom koja je prema vama veoma iskrena, moguće da se radi o Lavu ili Ribama.Na vas misli Vodolija i namerava da vas obraduje.

BIK (21.4.- 21.5)

Partner pravi velike planove u vezi sa zajedničkom budućnošću i moguće je da ćete biti u prilici da razgovarate o zajedničkom putu. Nekome ste veoma dragi, najverovatnije jednom Jarcu, Biku ili Škorpiji. Vaga će pokušati da vas nagovori da zajedno izađete u veće društvo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Pozicija Meseca vas čini veoma nezadovoljnim i prilično posesivnim. Možete očekivati da vam se partner suprotstavi u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Ako ste slobodni, nemojte oklevati da pozovete nekoga ko vam je inače veoma drag samo zato što možda mislite da se mu se dopada neko drugi.

RAK (22.6. – 22.7.)

Tranziti Sunca preko znaka Blizanaca čini vas spremnim za avanturu ili za bilo koji oblik izlaska, provoda a ako ste slobodni, može se desiti da vam se dve osobe istovremeno udvaraju od kojih je jedna neko ko živi u inostranstvu ili radi za strance. Može vam se dopasti neki ummetnik.

LAV (23.7.- 22.8.)

Dobro se snalazite u društvu vazdušnih i vatrenih znakova. Neko će vas pozvati i verovatno ćete izaći negde gde svira dobra muzika. Muškarcima Lavovima se može dopasti Vodolija i danas mogu smatrati originalnim da pozovu partnerku na koncert klasične muzike ili na neko romantično mesto.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ako ste slobodni, nemojte oklevati da pozovete nekoga ko vam je inače veoma drag samo zato što možda mislite da se mu se dopada neko drugi. Tranzit Meseca odagnaće sve vaše strahove u vezi sa nekim koga ne viđate tako često kako biste želeli. Ipak se radi o nekome ko je veoma zainteresovan za vas. Jedan Bik i Jarac mogu biti veoma zainteresovani za vas.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Tranzit Sunca preko Blizanaca vam odgovara ali ne i tranzit Meseca tako da treba da se postavite 'muški' ma kog pola da ste ali i da korisitite snagu Meseca i da pokažete mnogo više razumevanja za one koji su vam dragi. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim možete lako da uspostavite dobru komunikaciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ne očajavajte ako vam se ne javi jedan Lav ili Blizanci. Trudite se da budete fer prema osobi koja vam je draga ali vas neke stvari mogu veoma iritirati jer niste u stanju da rešite probleme sa kojima ste već duže vreme suočeni, moguće da se radi o ljubomori koju pokazujete i vi i partner u podjednakoj meri.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Počinjete da razmišljate o svom životu na drugačiji način. Imate potrebu za intenzivnijim provodom , za druženjem sa onima koji vam prijaju jer su veseli, raspoloženi, čak i ako ste u braku ili dugoj vezi, možete se odlučiti za društvo neke druge osobe.Možete sresti jednog Lava ili Blizance koji će pokazati interesovanje za vas.

JARAC (22.12.- 20.1.)

U nekoj ste fazi očekivanja da se dogodi nešto na šta ste dugo čekali ali to bi moglo biti za vas i manje razočaranje. Nekom je potrebno vaše društvo a vi možda možete pomisliti kako je do veze trebalo da dođe mnogo ranije ili ćete imati potrebu da sa stalnim partnerom raščistite nešto iz prošlosti.Moguć razgovor ili susret sa Bikom ili Rakom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Niko ne može da vas uveri da grešite po mnogim pitanjima a u stvari ste veoma osetljivi i nespremni da učinite bilo kakav ustupak ili da se dogovorite sa stalnim partnerom oko nekih sitnica koje su ipak bitne i vama i njemu. Ako ste oboje ambiciozni, razmislite šta je najbolje za oboje, učinite nešto po pitanju vaše veze.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Nekome je veoma stalo do vas a vi kao da toga niste u potpunosti svesni i bićete verovatno u prilici da se vidite sa osobom koja jedva čeka da dođe do susreta sa vama. Ne odustajte od svojih snova i želje da budete u vezi sa nekim koga smatrate mnogo jačom ličnošću od vas i ko vam po mnogim pitanjima imponuje.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još