Greške koje pravimo kada se TUŠIRAMO

TUŠIRANJE TOKOM GRMLJAVINE
Opasno je biti blizu vodovodnih cevi i elektroinstalacija za vreme grmljavine. Izbegavajte tuševe, kade, pranje sudova, igranje video-igrica ili razgovore telefonom koji ima optički kabl. Grom može udariti u električni vod i putem kablova stići do cevi.

KORIŠĆENJE STAROG TUŠA
Gotovo trećina tuševa sadrži potencijalno opasnu bakteriju, navodi se u studiji Univerziteta u Koloradu. Razlog? Prepuni su pogodnih površina za razvijanje mikroba. Možete ih oprati izbeljivačem, ali vremenom će se bakterija ponovo pojaviti.

JESTE LI SIGURNI DA STE SE DOBRO OSUŠILI?
Tuširanje u kasne sate može uticati na vašu jutarnju rutinu, pogotovo ako volite duže da spavate. Ne uskačite u krevet odmah posle tuširanja. U topliom kupkama ne uživajte duže od dva sata zato što će one promeniti temperaturu tela, a to će uticati i na vaš san.

SEKS U KADI
Da, to je fenomenalno, da, to će biti najbolji seks u vašem životu, da, nikada ga nećete zaboraviti, ali...
Klizava kada, mlazovi vrele vode i manjak prostora čine tuš-kabine i kade najmanje poželjnim mestima za seks. Da ne govorimo o bezbednosti na "poslu". Lou Pejdž, autor knjige The Great Lover Playbook, kaže da možete raditi sve pod tušem osim samog seksa, da biste izbegli opasne padove. Čuvajte te aktivnosti za neki pogodniji prostor. Ipak, za predigru je idealan!

Nadlanu / izvor: kurir

Pogledajte još