ŽIVOTNA MUDROST: Posle ove izjave kralja Instagrama su zamrzeli svi koji su u braku!

Naime, "Kralj Instagrama" podelio je video koji objašnjava zašto se muškarci nikad ne bi trebalo da se žene i šta sve propuštaju ako to učine.

"Jednom davno zgodni princ pitao je prelepu princezu da se uda za njega. Ali princeza je rekla ne. Princ je živo srećno do kraja života", ovim rečima počinje "bajka" i zatim sledi nabrajanje svega što možete imati kao samac.

Veze s dvostruko mlađim devojkama, mršavim plavušama s velikim sisama, vozikanje motorom, odlazak u lov, posete striptiz barovima, letovanje širom sveta, kupovina oružja, kupovina broda, skupocjnih automobila i tako dalje. Ukratko, sve ono što možete imati ako ste Dan Bilzerian.

Očekivano, ovo je pogodilo oženjene muškarce i udate žene koje su u komentarima nasrnule na Bilzeriana i rekle mu da ga žale.

"Reci mi, koliko plaćaš svoje 'prijatelje, ti otužna pičko?", "žalim Dana jer vidim s čim sve mora da popunjava život da bi bio srećan" i "nadam da se da ćeš dobiti rak dupeta", samo su neki od komentara ispod njegovog poučnog videa.

Naravno, puno je više onih koji su se složili s Bilzerianom i poručili mu da ne obraća pažnju na hejtere.

Pogledajte još