USKORO U BEOGRADU: Robi danas stiže

Kompletan produkcijski tim doputovao je u prethodna dva dana i na Ušću je sve spremno za spektakl na kojem se očekuje između 30.000 i 35.000 ljudi, budući da je za vikend kapacitet proširen zbog velikog interesovanja. Kapacitet regularnog Fan Pita, kao i Gold Fan Pita, prostora neposredno uz binu i pistu po kojoj tokom koncerta hoda Vilijams, jedini su ostali nepromenjenog kapaciteta. Ulaznice će biti dostupne i na dan koncerta, na blagajnama u Bulevaru Nikole Tesle, sa obe strane prilaza koncertnom prostoru, od Zemuna i od Ulice Ušće. Prilaz koncertnom prostoru posle blagajni, a bez važeće ulaznice ili akreditacije, neće biti moguć ni sa jedne strane koncertnog prostora.

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Brankovog mosta biće zatvoren u periodu od 15 časova do 3 ujutro kad je očekivani kraj programa, a vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova.

Exit Avantura Live program počinje već od 19.30, a bendu Perpetum Mobile gostovaće naša evrovizijska predstavnica Bojana Stamenov i finalisti X Factora. Novi potvrđeni, specijalni gosti Exit Avantura Live segmenta, biće i popularna svetska senzacija 2 Cellos, koji na scenu izlaze već od 20:45, a izvešće i jedan od najvećih hitova Sea Dance festivala, „Voodoo People“ od grupe The Prodigy! Robi Vilijams se očekuje na sceni već nešto posle 21 časa, a zvaničnu žurku odmah posle njegovog koncerta na Ušću, na istoj bini, praviće nemačka DJ zvezda Tom Novy i grčki house majstor George Tsilipakos!

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit rasprodat! Na Ušću se gradi najveća VIP zona ikad, a podeljena je u dva dela i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.