POLICIJA ZAVRŠILA ISTRAGU: Evo šta se tačno desilo tog kobnog dana

Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić (12) utopio nesrećnim slučajem u kanalu reke Karaš. Time je isključena svaka mogućnost da je dečaka neko gurnuo u reku, ili udavio. Povrede koje su otkrivene na njegovom telu nastale su najverovatnije od podvodnog granja i priobalnog šiblja u momentu utapanja.

Dečak Stefan Ilić (12), za kojim je policija tragala prethodna tri dana pre nego što je njegovo beživotno telo prinađeno u reci Karaš, biće sahranjen danas.Dečak će biti sahranjen na seoskom groblju u Banatskoj Subotici, selu u kom je sa roditeljima, sestrama i braćom proveo poslednjih godinu dana. Roditeljima će telo nesrećnog dečaka biti dopremljeno oko četiri sata.

Dramatična potraga za Stefanom, koja je juče tragično okončana, počela je u subotu. Tada je policija, po prijavi o otmici, počela da traga za crnim "fiat puntom" i otmičarima koji su zgrabili dečaka i strpali ga u automobil.  Posle su otkriveni i neki novi detalji, a nakon što je Stefanovo telo pronađeno, njegov mlađi brat, očevidac navodne otmice, priznao je policiji da je izmislio priču o kidnapovanju

Izvor: Blic

Pogledajte još