Robi Vilijams večeras na Ušću pred više od 30.000 ljudi!

Kompletan produkcijski tim popularnog pevača radio je na tehničkim pripremama u prethodna tri dana i na Ušću je sve spremno za spektakl na kojem se očekuje između 30.000 i 35.000 ljudi. Ulaznice će biti dostupne od 16 do 22 časa i na blagajnama u Bulevaru Nikole Tesle, sa obe strane prilaza koncertnom prostoru, od Zemuna i od Ulice Ušće. Prilaz koncertnom prostoru posle blagajni, a bez važeće ulaznice ili akreditacije, neće biti moguć ni sa jedne strane koncertnog prostora, ni od keja, ni iz Bulevara Nikole Tesle, kao ni iz Ulice Ušće ili iz pravca Bulevara Mihajla Pupina preko parka.

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Brankovog mosta biće zatvoren u periodu od 15 časova do 3 ujutro kad je očekivani kraj programa, a vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova. Exit Avantura Live program počinje već od 19.30, a bendu Perpetum Mobile gostovaće naša evrovizijska predstavnica Bojana Stamenov i finalisti X Factora. Novi potvrđeni, specijalni gosti Exit Avantura Live segmenta, biće i popularna svetska senzacija 2 Cellos, koji na scenu izlaze već od 20:45, a izvešće i jedan od najvećih hitova Sea Dance festivala, „Voodoo People“ od grupe The Prodigy! Robi Vilijams se očekuje na sceni već nešto posle 21 časa, a zvaničnu žurku odmah posle njegovog koncerta na Ušću, na istoj bini, praviće nemačka DJ zvezda Tom Novy i grčki house majstor George Tsilipakos!

U koncertni prostor nije dozvoljeno unošenje profesionalne opreme za snimanje i fotografisanje (sa izmenjivim objektivom DSLR), ali je moguć unos mobilnih telefona, tableta i kompaktnih fotoparata. Unos tzv. "selfie-stick" je zabranjen, kao i drugih opasnih predmeta, kao što su lanci, pirotehnički uređaji, džepni laseri, veliki kišobrani na štapu i dr. Takođe, nije dozvoljen unos hrane i pića, koji će moći da se kupe i na samom koncertu.

Pogledajte još