NAIVNO: Seks zablude iz mlađih dana

Sada su ta verovanja jednostavno smešna.

1. Verovali ste da je gubitak nevinosti najbolnije iskustvo koje ćete doživeti. Bolnije čak i od rađanja. Više se ni ne sećate zašto ste to uopšte mislili.

2. Verovali ste da ćete tokom prvog seksa abnormalno krvariti nakon što vam pukne himen. Sada se ne sećate da li ste imalo krvarili.

3. Verovali ste da ćete prvi put spavati s dečkom za kojeg ćete se kasnije i udati. I da ćete biti okruženi svećama i da će vam to biti najlepša i najromantičnija noć u životu. A onda se dogodila jedna polupijana noć na zadnjem sedištu auta ili u sobi punoj kaputa na nekoj žurci.

4. Verovali ste da je seks u kadi najnajnajseksi seks koji se može dogoditi. Danas shvatate da je to istina jedino ako ste srećnik s petometarskim đakuzijem u vili hollivudskih zvezda.

5. Verovali ste da je ono što vidite u pornićima pravi seks. Danas shvatate koliko su pornići namontirani, nerealni i totalno neispravan prikaz seksa.

6. Verovali ste da samo drolje pristaju na seks na prvom spoju. Danas, kada naletite na poštenog frajera, odlučujete da ništa ne prepustite slučaju. Ili barem to imate u planu kada naletite na poštenog frajera!

7. Verovali ste da polno prenosiva bolest znači kraj vašeg života. Ok, definitivno nije najugodnije iskustvo, ali shvatate da stvari i nisu baš tako crne.

8. Verovali ste da su frajeri napaljeni od jutra do sutra. Možda neki, i možda u godinama tinejdžerskog ludila. Ali, u stvarnosti, kao i kod žena, i kod frajera se razlikuje libido i nivo napaljenosti.

9. Verovali ste da su žene dole magično glatke. Uvek. Danas znate koliko muke mučite s dlačicama, depilacijama, epilacijama...

10. Verovali ste da ćete imati super snažan orgazam koji vas tera na vrištanje svaki put. Danas shvatate da je to bio pošten vic!

11. Verovali ste da možete zatrudneti na temelju bilo kakvog kontakta sa spermom, pa čak i od oralnog seksa.

12. Verovali ste kako je kupovina kondoma najneprijatnije iskustvo koje možete doživeti. I verojatno ste ih krili između svih ostalih stvari, nakon čega biste glavom bez obzira crveni od srama istrčali iz radnje. Danas ih kupujete kao da kupujete žvake.

nadlanu / izvor: cosmopolitan

Pogledajte još