BOLJE DA MU OBUČEŠ SUKNJU: 5 stvari kojima mu oduzimaš muškost

Evo kako od alfa mužjaka žene stvaraju papučiće na čiji nedostatak karaktera se kasnije žale.

1. Zna se ko nosi pantalone u kući - ONA

Da, jednaki smo, ali dame imaju potrebu da budu "jednakije", trude se da ne budu nežne, ženstvene i tihe, već su glasne i žele da dominiraju. Nemojte preterivati, ostavite malo muškosti i njemu. Sigurno ne želite da umesto toga on bude ženstven?

2. Ispiranje mozga

Znamo da on ima male mane koje vas izluđuju, ali nemojte mu zvocati i svađati se, razbacivati se emoticionalnim ucenama dok se on ne slomi. On je možda i spreman da uradi sve za vas, ali da li ćete ga želeti kad mu slomite duh i učinite da bude nesrećan u svojoj koži?

3. Preuzimanje potpune kontrole

Žene imaju potrebu da kontrolišu svaki pokret svog voljenog i onda polako počinju da guše. Mučenik vremenom navikne na zarobljeništvo, i onda kad se nenadano nađe na slobodi, ne zna šta će sa sobom. Ako ga volite, popustite, nemojte biti tiranin, dajte mu par sati da bude svoj.

4. Jezik britak poput mača

Ako vam se veza zasniva na tome da ga ponižavate, vređate i ubijate mu samopoštovanje, ta "ljubav" neće preživeti

5. Dresura

Pa nije on pas! Zaboga, jasno nam je - ne volite njegovo društvo, ne volite da pije, da prati fudbal... A da li mislite da će vaša "zlatna papuča" biti srećna? Postaće tužan i melanholičan, pasivan i bezvoljan, a to vam sigurno nije u interesu!

Ako radite sve ovo, zapitajte se da li ćete napraviti čoveka kakvog želite, ili će se pretvoriti u nekoga koga ne poznajete?

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još