LOW COST: Šta sve Maca nudi za 150 evra

Naime, bosanska starleta Maca Diskrecija je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu "Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati 150 evra.

Anonimni muškarac poslao je Maci poruku i pitao je koliko može da ostane sa njim, da bi mu ona odgovorila da može koliko god želi. Ali, Diskrecija je u startu postavila svoje uslove i objasnila da se neće pojaviti u hotelu dok joj ne uplati novac unapred. Na pitanje da li postoji mogućnost da se vide odmah mu je napisala:

"Večeras imam Slovence! Oko sedam moram Slovence zadovoljiti, stigli su u Bosnu. Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad. Bolje da ja dođem tamo, poznata sam, ovde me svi znaju. Imam svog šofera već nekoliko godina. Ne brini, sve će biti top", dodala je Maca.

"Bez veze mi je to da dolaziš sa nekim, je*em li ga, da nas čeka lik", napisao je biznismen.

"Znamo se, a i on će me posle voziti u Beograd. Uplati mi sutra", nije odustajala starleta.

Nakon toga poslala mu je i nekoliko provokativnih fotografija, kao i poruka perverzne sadržine, ali je naglasila da pre nego što dođe do seksa treba da se upoznaju.

"Neću odmah skočiti na tebe! Fino, polako. Samo seljaci se odmah klepe. Večera, vino, pa seks. Lagano, nekoliko sati", detaljno je opisala Maca šta ulazi u cenu.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još