EH, DA STE TAD ZNALI ONO ŠTO SAD ZNATE: Seks zablude iz mlađih dana

1. Verovali ste da je gubitak nevinosti najbolnije iskustvo koje ćete doživeti. Bolnije čak i od rađanja. Više se ni ne sećate zašto ste to uopšte mislili.

2. Verovali ste da ćete tokom prvog seksa abnormalno krvariti nakon što vam pukne himen. Sada se ne sećate jeste li uopšte imalo krvarili.

3. Verovali ste da ćete prvi put spavati s dečkom za kojeg ćete se kasnije i udati. I da ćete biti okruženi svećama i da će vam to biti najljepše i najromantičnije veče u životu. A onda se dogodila jedna polupijana noć na zadnjem sedištu auta ili u sobi punoj kaputa na nekoj žurci.

4. Verovali ste kako je seks u kadi najnajnajseksi seks koji se može dogoditi. Danas shvatate da je to istina jedino ako ste sretnica s petmetarskim jakuzijem.

5. Verovali ste da je ono što vidite na pornićima ispravan način seksa. Danas shvatate koliko su pornići namontirani, nerealni i totalno neispravan prikaz seksa.

6. Verovali ste da polno prenosiva bolest znači kraj vašeg života. Ok, definitivno nije najugodnije iskustvo, ali shvatate da stvari i nisu baš tako crne.

7. Verovali ste da su frajeri napaljeni od jutra do sutra. Možda neki, i možda u godinama tinejdžerskog ludila. Ali u stvarnosti, kao i kod žena, i kod frajera se razlikuje libido i nivo napaljenosti.

8. Verovali ste da su žene dole magično glatke. Uvek. Danas znate koliko muke mučite s dlačicama, depilacijama, epilacijama...

9. Verovali ste da ćete imati super snažan orgazam koji vas tera na vrištanje svaki put kada se budete seksali. Danas shvatate da je to bio pošten vic!

10. Verovali ste da možete zatrudneti na temelju bilo kakvog kontakta sa spermom, pa čak i od oralnog seksa. Još uvek imate napade smeha kada se setite ovih strahova...

Izvor: Index.hr

Pogledajte još