HOROSKOP ZA 19. JUN: Ovnovi zarađuju veliki novac, Vodolije sumnjaju u nečije namere

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzit Venere, Meseca i Jupitera donosi mogućnost velike zarade ili ostvarenje planova o kojima niste nikada do sada razmišljali niti ste se usuživali da budete preveliki optimista. Možete naći najlakši način kako da rešite jednu prilično komplikovanu situaciju u svoju korist.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Pokušavate da se dogovorite u vezi sa poslom koji bi trebalo da radite sa saradnicima iz medija, sporta ili iz inostranstva. Dobro će vam doći podrška jednog Lava ili jednog Raka koji vas u svemu podržavaju. Osećate se u svom elementu kada radite ono što volite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Venera u Lavu vas čini spremnim da se upustite u posao koji vam može doneti dobre prihoda. Osećate se sposobnim da rešite problem koji nije tako veliki koliko bi neko želeo da vam ga predstavi. Dobro bi vam došla saradnja sa nekim koga poznajete dosta dugo i sa kim imate dobru komunikaciju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Povoljan da posebno za one koji su spremni i zainteresovani da se uključe u neke nove trendove ili koji ne žele da se dogovore oko novog posla. Trudite se da vas niko ne nagovori na nešto što ne želite da radite ali bi bilo dobro da razmislite da li imate mogućnost da se bavite onim što ste planirali.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Očekujete poziv od nekog ko vam je oduvek bio naklonjen i ko će vam učiniti mnogo toga po volji samo ako pristanete na bar neki njegov uslov. Pozicija Venere, Meseca i Jupitera je veoma za ambiciozne Lavove koji pokušavaju da reše problem samostalno. Moraćete da se prilagodite novim uslovima rada.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko vas u velikoj meri opterećuje svojim zahtevima ali vam istovremeno i mnogo toga čini. U afektu ste spremni da uradite nešto što nije u vašem interesu. Dobićete poziv za saradnju od Blizanca, Lava ili Raka.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobro se slažete sa nekim koga poznajete dovoljno dugo da biste ga ostavili u nezvesnosti. Trudite se da osvojite poverenje osobe sa kojom niste u sjajnm odnosima a svesni ste da biste mogli ostvariti dobru saradnju. Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji vam ne odgovaraju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Verujete u pozitivan razvoj događaja i možete se uključiti u timski rad ili u posao koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju. Dobijate mogućnost da se eksponirate negde u javnosti ili da postanete popularni preko svakodnevnog posla, naročito ako radite u medijma.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobro se slažete sa Rakom ili nekom Vagom. Čekate poziv od Jarca ili osobe rođene u znaku Riba sa kojima ste imali dugogodišnju saradnju. Pokušavate da se učinite za sebe sve što je u vašem interesu, ali to bi značilo da morate da prihvatite saradnju sa Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nekoliko osoba pokušava da vas nagovori na nešto što vama trenutno nije u planu. Poslovne veze sa vatrenim znacima donose probleme. Osećate se nemoćnim da se adaptirate na neku novu situaciju koja bi mogla da vas navede na razmišljanja o poslu za koji trenutno niste sposobni.Imajte poverenja u svoje sposobnosti, posebno u kreativnim delatnostima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne bi trebalo da se uključujete u rešavanje problema koji vam trenutno ne odgovaraju. Pokušavate da rešite problem koji vas u velikoj meri opterećuje. Dobijate poziv da se sretnete sa Škorpijom ili Ovnom koji rade sa strancima, ali vi ćete biti sumnjičavi prema njihovim dobrim namerama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da se nađete pri ruci nekom koga dobro poznajete i ko je spreman da sarađuje pod vašim uslovima. Dobro bi bilo da uđete u posao sa strancima koji mogu da vam obezbede dobru saradnju. Nemojte se preterano nervirati ako vam ne bude sve išlo od ruke, naročito ako budete došli u konflikt sa Ovnom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još