MARIĆ SE OPORAVLJA: Smeje se i pravi audiciju za "Parove" u bolnici

Milomir Marić, jedan od najpoznatijih srpskih novinara, publicista i glavni urednik televizije Hepi, preživeo je u sredu uveče infarkt, zbog čega mu je na Vojnomedicinskoj akademiji ugrađen stent.

Posle uspešne intervencije Marić je prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde njegovo stanje prate vrhunski stručnjaci.

Da je Milomir Marić uspešno pregrmeo možda i najvažniju životnu bitku i da se oseća dobro, sinoć je za Kurir potvrdila i njegova supruga, književnica Vesna Radusinović.

- Imao je sreće. Sada je dobro i nalazi se u dobrim rukama, na institutu kod doktora Boška Đukanovića. Marić je super, to je najvažnije. Pregrmeo je sinoć to što mu se desilo, pa ćemo videti za dalje, nadamo se da će oporavak teći kako treba. Smeje se i zavitlava tamo s njima na klinici, pravi audiciju za „Parove“, šali se sa medicinskim sestrama - rekla je Radusinovićeva i dodala:

- On je pod velikim stresom na poslu, dosta je radio, mnogo emisija, nervirao se, pušio je, verovatno je to sve uticalo na infarkt koji je imao. Ovo mu je opomena da zakoči malo - kaže književnica.

Radusinovićeva je za Kurir takođe otkrila da je bila s Marićem kad mu je pozlilo i da ga je na Vojnomedicinskoj akademiji primio i pregledao doktor Dragan Dinčić, zamenik načelnika VMA.

- Bila sam s njim kad mu se to desilo. On se nije uplašio, to nisam u životu videla... Moramo biti pozitivni i tako i razmišljati - rekla je ona.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još