VODIMO VAS NA KONCERT: Kebra i Obojeni program na Miksalištu

Jubilej će koncertno obeležiti velikim beogradskim koncertom , koji je zakazan za večeras (petak, 19. Jun), na Miksalištu (Mostarska 5, Savamala), u okviru Savamalskog kulturnog leta.

Za 35 godina objavljeno je 10 albuma Obojenog programa i skoro svaki je sniman u drugoj postavi. Kroz Obojeni program je prošlo više od 50 muzičara, a nedavno se bendu ponovo pridružio njegov prvi gitarista Cana:

- U bend se vratio naš prvi gitarista Cana, i u nove pesme ulazimo sa postavom dve bas gitare (Bebec i Ljuba), bubanj (Cina) i gitara, nama zanimljivo. Na nedavno održanom koncertu u Novom Sadu nešto od tog novog materijala smo svirali, uskoro imamo koncert u Beogradu (19.6.-Miksalište) i verovatno ćemo i tamo nešto od toga svirati, uporedo radimo nove pesme i nastupamo, i dosta je teško reći kojim će to tempom ići i u kom obliku će se to pojaviti. Važno je da radimo i da za sada sve dobro ide - izjavio je Branislav Babić Kebra, frontmen Obojenog programa u nedavnom intervjuu za Balkanrock magazin.

Specijalni gost je sastav Virvel, a karte koštaju 600 dinara. Mi smo za najbrže koji danas u 14 sati pošalju mail na dusan.mi@nadlanu.com spremili po 3x2.

Pogledajte još