Bizarne fobije poznatih: Megan Foks se plaši papira a Pamela?

Ovo je 10 najbizarnijih fobija od kojih pate poznate ličnosti.

Pamela Anderson
Čuvena holivudska glumica Pamela Anderson (47) važi za seks ikonu koju je sigurno pola ljudske populacije (bar onaj muški deo) gledao sa uživanjem u njenim zanosnim ulogama. Međutim, ona ima strah od ogledala. Iako su muškarci širom planete opčinjeni njenim izgledom, Pameli to nije dosta i ona se i dalje užasava od ogledala i odraza koji u njemu vidi.

Megan Foks
Američka glumica Megan Foks (29) ima fobiju od papira i ježi se kada ga dodiruje. Kada treba da nauči neki scenario i pročita nešto, kako sama priznaje, dok okreće stranice mora da ima kofu vode pored sebe da umače prste.

Keli Ozborn
Ćerka poznatog hevi metal pevača Ozija Ozborna, koji se ne plaši ni slepih miševa, čak ih i jede, boji se dodira. Kako je njen brat rekao u rijaliti šou o njihovoj porodici, sve što radi kada hoće da je iznervira Keli (30) jeste da joj dodirne ključnu kost, i ona se izbezumi.

Orlando Blum
Iako smo svi prevrtali očima i nikom nije izgledalo realno kada Legolas, vilenjak fragilne građe i svetle puti neustrašivo tamani horde orkova, nismo očekivali da se glumac (38) boji svinja.

Kristina Riči
Američka glumica Kristina Riči (35) plaši se saksijskog cveća. Ona se plaši hrizantema, ljubičica i drugog kućnog cveća.

Bili Bob Tornton
Poznati američki glumac Bili BobTornton (59) ima strah od jarkih boja.

Opra Vinfri
Uspešna voditeljka Opra Vinfri (61) surovi je profesionalac kada je reč o poslu, a ono što ne može da podnese u studiju, kada snima emisije, jeste da neko žvaće žvaku .Ona ne podnosi žvake, jer ima traume iz detinjstva, zato što ih je njena baka lepila svuda po kući i to u tolikim količinama da je stvarala naslage.

Dejvid Bekam
Popularni engleski fudbaler Dejvid Bekam (40) prava je "picajzla" i uvek pazi na svoj izgled, a uzrok tome je najverovatnije ataksofobija - strah od neurednosti. Kako sam priznaje, on prosto poludi kada mu stvari u sobi nisu poređane po boji, veličini i količini.

Džoni Dep
Popularni glumac Džoni Dep (51) plaši se klovnova, što i nije tako redak strah. Kako je rekao: "Ti šarlatani su našminkani i maskirani, pa čovek ne može da zna šta se krije iza njihovog psiho osmeha."

Nadlanu / izvor: stil.kurir

Pogledajte još