Čega se pametan stidi, budala se ponosi: Ajfon završila u HITNOJ!

Kako izgleda kada čovek, ovog puta žena, nema meru u piće, osetila je učesnica „Parova“ Tijana Ajfon. Ona se toliko napila na žurki da su organizatori morali da je iznesu iz vile kako bi je odveli na trežnjenje.

Iako je u više navrata i sama Tijana priznala da voli alkohol i da se ne seća pola stvari koje je pričala prethodno veče, ovo je prevršilo svaku meru. Osim što nije znala za sebe i potpuno ošamućena se teturala vilom, svi učesnici, organizatori i čelnici „Hepija“ su se uplašili za njeno zdavlje. Tijana je tu noć satima ispijala špricer koji je mešala sa konjakom i tako dovela sebe u besvesno stanje.

Kada su ostali takmičari shvatili da ona nije u stanju da stoji na nogama i da ne može da govori, pozvali su organizatore. U trenutku je nastala prava drama, ali su se svi brzo organizovali kako bi je na trenutak izveli sa žurke i naterali da ispovraća sav alkohol kojim se maltene otrovala. Sve dok joj nisu isprali želudac, Tijana nije došla sebi.

Čega se pametan stidi, budala se ponosi, pa je tako Tijana u nekoliko navrata ponovila kako se odvalila od alkohola.

- Toliko sam se napila da su morali da me vode na trežnjenje - objašnjavala je starleta onima koji su propustili da vide taj prizor.

Bez obzira na stres koji je priredila svima i što je svoje zdravlje dovela u pitanje, ona neće biti kažnjena, ali je, kako saznajemo, strogo opomenuta od strane produkcije da vodi računa koliko pije i da više ne meša pića.

Izvor: Alo

Pogledajte još