Marijana Mateus

U holu hotela "Hajat" neverovatna gužva, mnogo poznatih ličnosti s nestrpljenjem čeka da  zauzme što bolje mesto u prvom redu na drugoj reviji Marijane Mateus. 

Kolekciju donjeg veša, kupaćih kostima, haljina i šorceva “Marijana Class” gledali su Lepa Brena i Hari Varešanovic ćaskajuci, Milka Forcan, Uroš Đurić, Mirka Vasiljević, Jovana Tipšin, Sonja Sasić, Duška Jovanić…

U interesantnim kreacijama, za koje su joj inspiracija bila deca i prijatelji, prošetale su se voditeljke Andrijana Čortan i Marija Tarlać. Centralno mesto u sali imala su Marijanina deca, sin Aleksandar i ćerka Dijana, a do njih je sedela i sadašnja Koletova devojka Mia Zečević. Nakon revije Marijana se sa svojim gostima preselila u klub "Elingtons" gde je proslavila još jednu uspešnu reviju.

Modele Marijane Mateus možete kupiti u njenom butiku u TC "Ušće". Donji veš se kreće od 490 do 840 dinara, gornji deo trenerke 6.900, donji deo trenerke 5.900, plišana haljina 6.900, šorcevi 4.200, bademantil 6.900, svilene marame 3.300...

Veliko interesovanje vladalo je i za sledeću reviju “Baron kolekšen”, na kojoj su se pojavili ruku pod ruku novopečeni golupčići Ceca Ražnatović i novosadski maneken Vladimir Cvetković. Srećni i zaljubljeni non-stop su se kikotali, a društvo su im pravili Nataša Bekvalac i Viki Miljković.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još