Da li spadaš u nepopravljive ROMANTIKE? PET stvari te OTKRIVAJU!

1. Verujete u sudbinu

Najslađi frajer kojeg ste ikada videli pije kafu baš u istom kafiću kao i vi. Od svih kafića na svetu, koja je verovatnoća da je ona baš u vašem? To mora da nešto značiti, zar ne?!

2. Verujete u onog pravog

Uvereni ste da se u životu samo jednom ljubi i da je sve ostalo varka. I verujete da je samo pitanje dana kada ćete naleteti na svoju srodnu dušu.

3. Verujete da je ljubav vredna čekanja

Hello-u... Ana i Miloše, Leno i Luko, Marija i Igore ... Da li je potrebno da nabrajamo dalje? Uopšte nije bitno koliko će se svađa, rastanaka i *bilo-je-tako-blizu* dogoditi, prava ljubav je itekako vredna čekanja.

4. Verujete u velike gestove

Veliki gestovi za vas su ultimativni dokaz prave ljubavi. Nema ništa bolje od buketa od 101 ruže koji vas čeka na povratku s posla. Možda vaše želje nije lako zadovoljiti, ali znate da ste vi i prava ljubav vredni svega.

5. Hodajuća ste romantičarska enciklopedija

Bilo da su u pitanju pesme, poezija ili romantični filmovi, nema toga s čim niste upoznati. I kada bolje razmislite, vaša idealna ljubavna priča izgleda baš poput scenarija svih onih romantičnih filmova koji vam uvek iznova vraćaju veru u ljubav.

Izvor: tvbest

Pogledajte još