TEŠKA NOĆ Petoro povređenih u sinoćnjim saobraćajnim udesima

U naselju Plavi horizonti kod crkve u 21 sat i 10 minuta dvojica mladića od oko 20 i 23 godine zadobila su tupe povrede glave, istegnuće vrata i tupe povrede levog kolena i prevezeni su u Urgentni centar (UC).

U 23 sata i 26 minuta u ulici Vojislava Ilića kod pumpe MOL povređen je pešak, muškarac približne starosti 30 godina. Sa tupom povredom glave, modricom, otokom iznad leve slepoočnice, oguljotinama slabinskog dela leđa, pri svesti, navodno alkoholisan, odvezen je u UC.

Na uglu ulica Milića Rakića, Vladimira Tomanovića i Mihajla Todorovića, sinoć su intervenisale dve lekarske ekipe - prva je u 23.36 h zbrinula mladića starog oko 23 godine, koji je zadobio tupu povredu glave i istegnuće vrata.

Na istom mestu 13 minuta posle ponoći, pomoć je zatražio drugi povređeni mladić istog uzrasta sa tupom povredom glave a bez drugih vidljivih povreda.

Obojica su prevezena u UC.

Lekarske ekipe intervenisale su, između ostalog, i prilikom sitnijih tuča, šlogova i pomoći psihijatrijskim bolesnicima, a ukupan broj intervencija tokom noći bio je 110, od čega 25 na javnom mestu, rekla je Macura.

Izvor: Informer

Pogledajte još