Za sredu, 28. oktobra 2009. godine

BEOGRAD, 28. oktobra 2009. (Beta) - Beogradska štampa u današnjim izdanjima najviše pažnje posvećuje dolasku biše predsednice Republike Srpske (RS) Biljane Plavšić u Beograd posle odsluženja zatvorske kazne zbog ratnih zločina, kao i raznim privrednim i društvenim temama u zemlji i svetu.

BLIC - "Bogatašima veći porez na imovinu", veliki je naslov da država sprema izmene zakona. "Želim da vodim normalan život", izjava je bivše predsednice RS Biljane Plavšić po dolasku u Beograd.

VEČERNJE NOVOSTI - "Slobodno, tako se osećam", izjava je Biljane Plavšić. "Tužiću sudiju iz Barija!", izjava je crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

DANAS - "Plavšić: Osećam se slobodnom", uz fotografiju, list piše o dolasku Biljane Plavšić u Beograd. "Pomirili se LDP i DS u Beogradu", naslov je vesti o navodnom sporazumu dve stanke. "Fijat konačno preuzima Zastavu", vest je iz privrede.

POLITIKA - "Uništeno srce KBC 'Dr Dragiša Mišović", naslov je o nedavnom požaru beogradske bolnice. "Đukanović: Ne odričem se Subotića, iako je osumnjičen", izjava je crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

PREŠ - "Podmenuti požat i bolnici?!", vest je nedavnom požaru beogradske bolnice. "Biljana Plavšić na slobodi!", uz fotgrafiju list piše o bivšoj predsednici RS, koja je izašla iz zatvora u Švedskoj.

sne/dar

Pogledajte još